SVI PRIČAJU O STARCU KOJI JE OSVOJIO NOVAC NA BINGU: Došao je da podigne pare, a onda mu je uposlenica rekla NOVU CIFRU! Sjeo je da plače i rekao OVO!

Zanimljivosti
SVI PRIČAJU O STARCU KOJI JE OSVOJIO NOVAC NA BINGU: Došao je da podigne pare, a onda mu je uposlenica rekla NOVU CIFRU! Sjeo je da plače i rekao OVO!
.

Skoro da je svaka osoba poželjela da jednom pogodi sve brojeve na Bingu ili Lotu. Upravo ta želja se ostvarila jednom djedu u Srbiji, a službenica koja je imala priliku da mu uruči nagradu sve je prenijela na Tviteru.

- Danas je jedan deda išao da podigne 19.000 dinara od binga. Ispostavilo se da je nagrada 129.000 din. Seo je i počeo da plače od sreće s rečima: "Sad ću moći ženi da podignem spomenik, umrla je prošle godine u maju". Svi u radnji smo plakali - glasi njen tvit.

1407897-profimedia0318835467-ff

- A stvarno se čovek iznenadio... mislio je da je mnogo manja nagrada... i baš mi je drago što nije dobio neko ko je pun ko brod, a dolaze mi stalno takvi.

- Sam je rekao da nije znao kako bi joj na godišnjicu podigao spomenik. Tužno... al' opet neko to od gore vidi sve... valjda je zaslužio da dobije "pomoć". Bilo bi lepše da je živa, pa da su otšli u banju od tih para... - zaključuje ona, a ljudi se u potpunosti slažu sa njom.

1753885-profimedia0340078263-ls

Njen tvit je odmah izazvao pažnju mnogih koji su ostavljali svoje komentare:

-Suze mi idu. Drago mi je da karma nađe put i do dobrih ljudi.

- Pa posle neko nek kaže da ne postoji ljubav i poštovanje - pišu, između ostalog, tviteraši.

 

Ne propustite