TEK KAD VIDITE GORNJI DIO: ''SVE je genetika, Nisam uradila apsolutno NITI JEDNU operaciju!''

Zanimljivosti
TEK KAD VIDITE GORNJI DIO: ''SVE je genetika, Nisam uradila apsolutno NITI JEDNU operaciju!''
.

Mnogo je djevojaka kojima je Kim Kardašijan uzorni model po kojem grade svoje tijelo i izgled. Jedna od takvih je i Ruskinja koja silno želi da liči na Kim Kardašijan, ali uporno negira da je imala bilo kakve operacije kojima je "unapređivala" svoje tijelo uprkos dramatičnoj promjeni u izgledu. Transformacija Ekaterine Galičenko (20), za manje od tri godine je očigledna.

ekaterina-galichenko-12-830x0

Djevojka je postala viralna u svojoj zemlji zahvaljujući Instagram profilu gdje sebe predstavlja kao "rusku mačku" i fitnes specijalistu koja "kreira predivne figure".

Ali, Ekaterina se suočila sa talasom negativnih komentara, među kojima su i oni kojima se izražava šok njenim oblikom tiela, kao i savjetima drugim mladim ženama kako da postanu klonovi Kardašijanove.

Mediji su "iskopali" i njene fotografije iz 2016. godine, pa se navodi da je tada ova djevojka bila "lijepa i atraktivna". Ali da sada više podsjeća na zle likove iz bajki. Kritikovana je i jer ima implante "po cijelom tijelu".

ekaterina-galichenko-14-830x0

Ekaterina, koja ima 40.000 pratilaca na Instagramu, kaže da svu "frku" koja se zbog nje diže u medijima prihvata sa "dozom humora", ali da planira da tuži medije koji insistiraju na tome da je operisana.

- Nisam imala nijednu operaciju. Moj izgled je rezultat treninga - uvjerava ona. - Kad su u pitanju moje grudi, imam dobru genetiku. Naravno, malo i dotjerujem svoje fotografije, kao i sve djevojke popularne na Instagramu, ali ne povećavam ništa - tvrdi ona.

Ne propustite