ŽENAMA JE PRIVLAČAN: Karleuša NIJE JEDINA koja je htjela ostaviti muža radi Vranješa, evo ČIJA DRUGARICA je bila spremna uraditi isto! ŠOKIRAT ćete se!

Show
ŽENAMA JE PRIVLAČAN: Karleuša NIJE JEDINA koja je htjela ostaviti muža radi Vranješa, evo ČIJA DRUGARICA je bila spremna uraditi isto! ŠOKIRAT ćete se!
.

Pop divi Jeleni  Karleuši padne mrak na oči nakon što se spomene ime fudbalera Ognjena  Vranješa nakon priča o njima dvoje koje su aktuelne u medijima posljednjih mjesec dana.  Međutim, to njega ne sprječava da pokušava da joj se približi.

Vranješ je sve vrijeme uporno tvrdio da je sav objavljeni  materijal zapravo dokaz njihove tajne dvogodišnje ljubavi, a Jelenin odgovor na to bilo je iznenadno putovanje u Kinu kako bi spasila brak, ali i proslavila Duškov rođendan. 

jk-dusko

Vranješ ne odustaje, pa čak često i provocira pjevačicu putem Instagrama, i ne boji se što ga prate  razne gradske priče, koje bi mogle opasno da utiču na njegov bračni i porodični život uopšte. Prema posljednjim informacijama, priča se kako on očito važi za fatalnog muškarca zbog kojeg žene lako ostavljaju svoje muževe. Na primjer, Dejan Stanković Kralj otkrio je da je upravo njegova prijateljica jedna od njih. Kako se navodi, njih dvoje bili su zajedno dok je on trenirao u Brazilu. Ostavio ju je onda kada je već ostavila svog supruga i bila spremna da gradi zajednicu sa njim.

1754445-kralj01-damir-dervisagic-ff

"Ognjen je bio u vezi sa mojom drugaricom oko šest, sedam meseci. U početku su se stalno viđali i bili su u super odnosima, a Ognjen joj je svašta kupovao. Ona je toliko bila zaljubljena u njega da je u jednom momentu rešila da se razvede od muža i da ga ostavi, kako bi prešla da živi kod Ognjena. Stalno je navaljivala i govorila Vranješu da jedva čeka da počnu da žive zajedno, a on bi joj svaki put rekao da nema potrebe da žure sa tim". -rekao je pa dodao: 

"U međuvremenu je ostavila muža, a Ognjen ju je samo odjednom nazvao i rekao da više ne želi da bude sa njom, pa je ostala u par dana i bez muža i bez ljubavnika", ispričao je Dejan.

1747151-kombo-jk-ls

 

Ne propustite