SEVERINI NE CVJETAJU RUŽE: Igor želi bebu, a ona ne može da zatrudni! Doživjela nervni slom, intervenisala Hitna pomoć!

Show
SEVERINI NE CVJETAJU RUŽE: Igor želi bebu, a ona ne može da zatrudni! Doživjela nervni slom, intervenisala Hitna pomoć!
.

Popularna pjevačica Severina Kojić udaljila se iz javnog života, a iako je najavljivala veliki povratak na scenu s novim albumom, njeni planovi su se očito izjalovili. Severini je nedavno pozlilo od stresa, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, a brojni problemi koji je pritiskaju vezani su za finansije, koje su iz dana u dan sve lošije.

Naime, kako izvor blizak pjevačici navodi, prvi okidač za nervni slom koji je doživjela bilo je to što joj je advokatska kancelarija “Budimir i Meter” otkazala punomoćje u borbi za starateljstvo nad njenim sinom Aleksandrom.

– Advokatska kancelarija je nakon višegodišnjeg zastupanja Severine odlučila da otkaže punomoćje jer im pjevačica mjesecima nije plaćala usluge. Severina je odugovlačila sa isplatom i pokušavala da odgodi izmirenje duga, a kako se suma povećavala, postalo je jasno da je u velikom finansijskom problemu čim ne izmiruje obaveze. Veoma je teško kada advokati napuste klijenta usred procesa koji traje toliko dugo, tako da je sada u velikom problemu – rekao je izvor i otkrio da Seve ima novi problem jer nijedna advokatska kancelarija ne želi da preuzme njen slučaj.

Kako se dalje saznaje, Severina je zbog brojnih problema koji su je snašli imala slom živaca, te joj je pozlilo u njenom domu u Zagrebu, pa je Hitna pomoć intervenisala, ali, srećom, nije bilo ozbiljnijih posljedica po njeno zdravlje.

severina-insta-08122018

U prilog navodima da Severini sve ide nizbrdo govori i to da se potpuno izolovala od medija i javnog života. Naime, pjevačica je bila pozvana na MAC music awards, gala regionalni događaj, ali se iz nepoznatih razloga nije pojavila. Takođe, Severina je nekoliko puta najavljivala novi album, kojim bi se vratila na scenu, ali je više puta odgodila objavu istog. Potom je izdala novi singl kojim je najavila album “Halo”, ali je onda ponovo obavijestila fanove da će prolongirati datum objave jer, navodno, ne može da se opredijeli za pjesme pošto ima mnogo lijepih numera.

– Severina ne može da izmiri troškove snimanja albuma i spotova, pa zbog toga već izvjesno vrijeme odlaže objavu. Bez obzira na brojne sponzore, troškovi snimanja, plaćanja svake numere, teksta, aranžmana i kompletne produkcije su veliki i ona ne može da ih plati – otkrio je izvor.

Takođe, ni u braku joj ne cvjetaju ruže jer njen suprug Igor Kojić, po pisanju medija, insistira da Severina ponovo ide na vještačku oplodnju, od koje je pjevačica navodno odustala.

– Igor joj je rekao da mora da mu rodi dijete, a ona se umorila od neuspjelih pokušaja da zatrudni. Ipak je već u petoj deceniji života i to ju je dotuklo – završava izvor.

Ne propustite