ZAR JE MOGUĆE DA JE OVOLIKO OPSJEDNUT KARLEUŠOM? Ovaj Jelenin fan pravi mini lutkice koje izgledaju identično kao Jelena(FOTO)

Aktuelno
ZAR JE MOGUĆE DA JE OVOLIKO OPSJEDNUT  KARLEUŠOM? Ovaj Jelenin fan pravi mini lutkice koje izgledaju identično kao Jelena(FOTO)
.

Jelena Karleuša (40) postala je tema regije nakon što su procurile gole fotografije i snimke na kojima je navodno ona. Dok ju mnogi kritiziraju, njezini obožavatelji ipak su i dalje uz nju.

Jedan od njih početkom januara otvorio je Instagram profil na kojemu objavljuje fotografije kako barbiku oblači u razne Karleušine kombinacije, ali piše i objave u kojima ju podržava.

cd426aa9f9a8a15852f9

- Hvala Bogu da djevojčice imaju majku lavicu i oca koji voli tu lavicu. Iskreno mislim da Nika i Atina nikada neće biti svjesne koliko je njihova majka dobroga učinila i koliko ljudi je voli zbog njezinog stava. Kraljice moja, strpi se malo i onda podigni tu krunu koja je pala i stavi je na glavu. Uživaj u svakome trenutku pobjede koji dolazi u budućnosti. Tvoj vječni fan - piše na profilu. 

231e5c92b12c1ca9f219

Jelenin obožavatelj prati njezine modne kombinacije i ručno radi identične za barbiku. Od visokih potpetica, haljina, kombinezona, nakita, do bundi...

Ne propustite