PLANIRATE VJENČANJE? Ove stvari MORATE znati kako ništa ne bi krenulo NAOPAKO!

Praktična žena
PLANIRATE VJENČANJE? Ove stvari MORATE znati kako ništa ne bi krenulo NAOPAKO!
.

Za organiziranje vjenčanja potrebno je mnogo energije. Donosimo vam nekoliko stvari na koje trebate obratiti pažnju ukoliko želite da se vaša ljubavna priča istakne. 

Priroda

Bilo bi sjajno kada biste imali hrabrosti i odvažili se klasičan prostor za vjenčanje zamijeniti prirodom. Ako se bojite riskirati, jer na vremenske uslove ne možete utjecati, uvijek možete u interijer unijeti dašak prirode. Drvo, cvijeće i zelenilo dobrodošli su detalji koji će vašu vjenčanu priču učiniti još romantičnijom.

Male porcije

Promjene trendova u gastronomiji odrazile su se i na vjenčane jelovnike. Kreativne i originalne ideje omogućit će da gosti uživaju u malim jelima i bogatstvu različitih okusa. 

Boja ružičastog koralja

Topla vibrirajuća boja rozog koralja apsolutni je trend, a upravo ju je The Pantone Color Institute predstavio kao boju godine. 

Videoprojekcija na zidovima

Videoprojekcija pretvorit će zidove sale za vjenčanja u pravu bajku pa bi upravo to mogao biti jedan od nezaobilaznih vjenčanih trendova. Igrajući se bojama, sjenama i dizajnom najdražih elemenata, mladenci mogu doslovce transformirati prostor i potpuno ga personalizirati.

Jedinstvene kartice s imenima

Gostima nije baš drago kada moraju tražiti gdje će sjesti, zato je važno pažljivo označiti mjesta na kojima sjede gosti. I nema boljeg načina izražavanja kreativnosti od izrade jedinstvene oznake s imenima. 

Ne propustite