Zar je moguće da OVAKO izgleda: Severina nikad provokativnija najavila novi album( VIDEO)

Show
Zar je moguće da OVAKO izgleda: Severina nikad provokativnija najavila novi album( VIDEO)
.

Muzička kraljica Balkana, kako je mnogi obožavatelji nazivaju, na radost brojnih fanova, 01.02.2019. objavljuje najiščekivaniji album godine, pod nazivom „Halo“. Album će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, također u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovici februara.

Nakon sedam godina od izdavanja zadnjeg albuma, na novom albumu će se naći čak 17 pjesama, od kojih je deset novih, a zbroj pregleda preostalih sedam, koje su već objavljene, broje preko 190 miliona YouTube pregleda. Nesumnjivo je da je publika željna novih melodija i upravo je ovaj album svojevrsni pregled truda i ulaganja u svaku pjesmu na kojoj se radilo do savršenstva. ”Ljudi moji, koliko sam nestrpljiva, jedva čekam da čujete cijeli album! 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama.

severina-halo-album66

Za sve i svakoga, za veselje i tugu, za sve prigode i generacije, za sve vjere i nacije“, izjavila je Severina. Premijera naslovne pjesme ‘Halo’ bit će u petak, 01.februara, u 12 sati na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici.

Ne propustite