SAD JE GOTOVO: Jelenu Marjanović ošišali na ćelavo, pa među njenom kosom NAŠLI STRAVIČAN DOKAZ!

Aktuelno
SAD JE GOTOVO: Jelenu Marjanović ošišali na ćelavo, pa među njenom kosom NAŠLI STRAVIČAN DOKAZ!
.

Protiv Zorana Marjanovića, supruga brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, uskoro bi treći put trebalo da bude podignuta optužnica, zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu.

jelena-marjanovic-02-pod-sjajem-zvezda-1000x0

Naime, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj Marjanović, otkriven je ključni dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje.

jelena-marjanovic-2

Dodatnim analizama utvrđeno je da blato iz kose ubijene pjevačice se poklapa sa onim koje je poslije zločina pronađeno na pantalonama njenog supruga, prenose beogradski mediji.

"Nakon što je Jelenino tijelo pronađeno u kanalu, Marjanovićeva je ošišana prilikom obdukcije, a tek godinu dana kasnije stigao je zahtev da se ispitaju tragovi koji su pronađeni u kosi.

1277857-jelena-marjanovic-forenzicari-foto-kurir-facebook-ls

Taj nalaz je ubrzo stigao, a poređenjem sa tragovima nađenim na Marjanovićevoj garderobi, riječ je o blatu istog sastava", otkriva izvor, javljaju Agencije.

jelena-marjanovic-3

Ovaj dokaz do sada nije bio uvršten u spise predmeta, a ruši Zoranov alibi koji je sve vrijeme tvrdio da on nije silazio sa nasipa do kanala u kojem je pronađen leš njegove supruge.

jelana-marjanovic-foto-privatna-arhiva-4-1000x0

Ne propustite