DJEČAK PREŽIVIO DVA DANA U ŠUMI: Kaže da ga je ČUVAO MEDVJED!

Zanimljivosti
DJEČAK PREŽIVIO DVA DANA U ŠUMI: Kaže da ga je ČUVAO MEDVJED!
.

Spasioci su pronašli Kesija Hataveja upletenog u trnovito žbunje u okrugu Kraven, u američkoj državi Severnoj Karolini, u blizini mjesta gde je nestao iz kuće svoje bake, piše Gardijan. 

On je nestao u utorak, dok je temperatura bila veoma niska, a potrage za njim su nešto kasnije otkazane zbog jake kiše i vjetrova. Kesija je policija pronašla nakon što je jedan čovek čuo dijete kako plače i doziva majku. 

Šerif okruga Kraven Čip Hju izjavio je lokalnoj televizijskoj stanici VCTI: "Nije u mnogo riječi objasnio kako je bio u stanju da ovo preživi, kako je uspio. Rekao je da ima prijatelja u šumi koji je medvjed i koji je sve vrijeme bio sa njim". 

medvjed-e929e201e79eec1f62953b612d1f7715-view-article-new

Dječakove reči je ponovila i njegova tetka Briana Hatavej, koja je na Fejsbuku napisala:"Kesi je zdrav, smije se i priča. Rekao je da se družio sa medvjedom dva dana. Bog mu je poslao prijatelja da ga čuva. Bog je dobar Bog. Čuda se dešavaju!" 

Severna Karolina obiluje crnim medvjedima, koji obično nisu agresivni prema ljudima, iako je nejasno da li je onaj koji se sprijateljio sa Kesijem bio stvaran ili proizvod njegove mašte. 

Na stranici za prikupljanje sredstava, koju je porodica dječaka napravila nakon što su dobročinitelji pitali kako da doniraju novac, takođe se pominju dječakove tvdnje. 

Ne propustite