ŠOKANTAN SNIMAK: Nevjerovatan zaokret kamionom na autoputu (VIDEO)

Šokantno!
ŠOKANTAN SNIMAK: Nevjerovatan zaokret kamionom na autoputu (VIDEO)
Zbog ovoga je osuđen na 15 sedmica zatvora.

Policija je objavila šokantan snimak vozač kamiona koji obavlja veoma opasan zaokret na autoputu. Vozač Leonaid Papačin je vozio u pogrešnom smjeru niz isključenje sa autoputa u Engleskoj.Nakon što je shvatio da je pogriješio krenuo je u oštar zaokret na autoputu.

Kamion, koji teži više od 40 tona, je u jednom trenutku zagradio dvije, od tri, saobraćajne trake, dok su mu se automobili približavali velikom brzinom. Incident se desio 23. oktobra u 17:30 sati, a vozač je u međuvremenu i osuđen.

Vozača je prije sljedećeg isključenja zaustavila i uhapsila policija koju su alarmirali zaposleni u sistemu za nadzor cesta. On je optužen za opasnu vožnju, prenosi televizija Skynews.

Papačin, inače Litvanac, osuđen je na 15 sedmica zatvora, uslovno na dvije godine i naloženo mu je da plati 85 funti na ime troškova suđenja. Vozačka dozvola mu je oduzeta na 18 mjeseci. "Nažalost, ova vrsta incidenta je sve vrlo često na mreži autoputeva. Ako se desi ovakvo pogrešno skretanje vozač treba da kontaktira policiju koja bi mu pomogla da manevar obavi bezbjedno“, rekao je Džed Bela, saobraćajni inspektor.

On je objasnio da je policija objavila snimak kako bi predupredila još ovakvih saobraćajnih incidenata.

 

 

 

 

Ne propustite