ZAŠTO JOJ JE OVO TREBALO? Pjevačica istetovirala SLIKU HARRYJA STYLESA na obrazu! (FOTO)

Zanimljivosti
ZAŠTO JOJ JE OVO TREBALO? Pjevačica istetovirala SLIKU HARRYJA STYLESA na obrazu! (FOTO)
.

Pjevačica Kelsy Karter šokirala je mnogobrojne fanove objavivši na svom Instagramu fotografiju svoje nove tetovažen. Karter je se na na društvenim mrežama pohvalila novim poduhvatom što mnogima nije bilo nimalo simpatično. Naime, mlada pjevačica objavila je fotografiju nove tetovaže na kojoj se nalazi lik popularnog pjevača Harryja Stylesa. Ništa ne bi bilo čudno da se njena nova tetovaža ne nalazi baš na njenom obrazu. Mlada pjevačica često je u javnosti prethodnih mjeseci izjavljivala kako se divi liku Harryja Stylesa te da njegovu muziku smatra vrhuncem onoga što se danas može ponuditi publici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on

Konačno znam šta želim pokloniti Harryju za rođendan- napisala je nedavno Karter na svom Twitteru i tako zagolicala maštu brojnih fanova koji nisu mogli pretpostaviti koji je njen sljedeći korak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella debería presentar una demanda en su contra

A post shared by God is a Woman (@humorpop_) on


Pjevačica često u svojim izjavama veliku pažnju posvećuje poznatom pjevaču koga smatra uzorom mladih i najvećom ikonom pop kulture u svijetu. Karter je naglasila kako je novi Harryjev album pokazatelj da od sjajnog pop muzičara može se očekivati samo najbolje, te zaključila kako je Styles zasigurno najveća muzička zvijezda na svjetskoj sceni.


 

Ne propustite