ŽIVOTNA GREŠKA: Predložila mužu da promijene partnere i isprobaju nešto novo, a ONDA SE DESILO NEOČEKIVAO(VIDEO)

Aktuelno
ŽIVOTNA GREŠKA: Predložila mužu da promijene partnere i isprobaju nešto novo, a ONDA SE DESILO NEOČEKIVAO(VIDEO)
.

Kay Moriarty (78) i danas se kaje zbog odluke koju je donijela prije više od 40 godina. Naime, nakon što je pročitala neku knjigu o samopomoći dala je svojoj prijateljici i prvoj susjedi Riti. Kad ju je i ona pročitala došle su na ideju da malo zamjene muževe, piše Mirror.

Kay je upoznala četiri godine starijeg supruga Roberta kad joj je bilo 19 godina i nakon godina braka u kojem su dobili dvoje djece ona je žudjela za strastvenim noćima kojih u njenom braku više nije bilo. 

- Oduvijek sam bila odana Robertu i on je bio jedini muškarac s kojim sam spavala u životu. No potajno sam se uvijek pitala sam se kako bi bilo spavati s nekim drugim - ispričala je Kay.

Kad je rekla Robertu kako bi htjela promjenu, on je bio prilično oštar i nije htio pristati, no Ritinog supruga Terryja zainteresirala je ideja. Odlučili su poći na godišnji odmaor zajedno sa djecom, svatko sa svojom i vidjeti hoće li ideja upaliti. 

U svojoj knjizi 'The Husbands Next Door' otkrila je svoju jedinstvenu situaciju. 

- Robert i Rita su prvi otišli u hotel, a Terry i ja smo čuvali djecu. Zatim smo se i mi poseksali i bilo je odlično ali kad smo se vratili kući Rita i Robert su nam obznanili da žele živjeti zajedno sa četvero djece. Bila sam u šoku, ali sam pristala preseliti se Terryju. Tražila sam da naša starija kćer i njihova mlađa ostanu s nama živjeti - prisjetila se Kay.

Obitelji su se tako raspale, njezin sin koji je otišao s ocem nikad nije izgradio dobar odnos s majkom, a njezina kći se udaljila od oca koji je s novom ženom otišao živjeti na drugi kraj zemlje. 

- Iako nisam voljela Roberta izgradili smo stabilan dom. Ne mogu vjerovati da sam ugrozila sigurnost našeg braka za jednu noć strasti - zaključila je Kay koja se nakon sedam godina razišla sa mužem od susjede.

Ne propustite