Milorad Dodik čestitao Novaku Đokoviću osvojenu titulu: Evo šta je napisao, OVO MORATE PROČITATI

Bosna i Hercegovina
Milorad Dodik čestitao Novaku Đokoviću osvojenu titulu: Evo šta je napisao, OVO MORATE PROČITATI
.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je danas srbijanskom teniseru Novaku Đokoviću osvojenu titulu na Australien openu.

nnb

"Velikom pobjedom u finalu jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu još jednom ste potvrdili svoju sportsku genijalnost te pokazali da zaslužujete poziciju najboljeg svjetskog tenisera, a sve nas, koji za Vas navijamo, učinili ponosnim i srećnim svojim velikim povratkom u vrh svjetskog tenisa", napisao je Dodik.

dd

U čestitki iz Predsjedništva BiH Đokoviću je poželio mnogo sportske sreće, uspjeha i da još puno godina gospodari svjetskim teniskim terenima.

n

Također, Dodik je danas uputio čestitku povodom pravoslavnog praznika Svetog Save, školske slave, svim učenicima, studentima i prosvjetnim radnicima, kao i svima koji se bave prosvjetom i obrazovanjem.

"Želim da u duhu Svetosavlja i tradicijom proslavite ovaj veliki praznik. Neka djela i vrijednosti, koja nam je u trajno nasljeđe ostavio prvi srpski arhiepiskop i prosvetitelj Sveti Sava budu podsticaj za sve nas, a naročito mlade, da razvijajući sopstveno znanje, obrazovanje, kulturu i duhovnost doprinesu ličnom, a time i napretku našeg društva u cjelini", naveo je Dodik u čestitki, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

dd

 

Ne propustite