IZNERVIRALA GA SVOJIM PONAŠANJEM: Vidno iznerviran Saša Popović postavio OVO PITANJE Jeleni Karleuši, a evo i šta mu je odgovorila!

Show
IZNERVIRALA GA SVOJIM PONAŠANJEM: Vidno iznerviran Saša Popović postavio OVO PITANJE Jeleni Karleuši, a evo i šta mu je odgovorila!
.

Jelena Karleuša vratila se u Srbiju iz Kine zbog snimanja emisije Zvezde Granda iako je otišla kod Duška Tošića da spasi brak poslije navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Pjevačica se poslije skandala pojavila na snimanju muzičkog takmičenja, a pored šminke i prepoznatljivog besprijekornog stajlinga, Jelena tugu, ali i nervozu nije mogla da sakrije.

Naime, negdje na polovini snimanja, Saša Popović je kao iskusan u žiriranju, ali i poznavajući Jelenu, primijetio da se od svih kandidata koji su se predstavili, nijedan nije dopao Jeleni, pa se zbunio i riješio da vidi o čemu se radi.

yxrk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpnn01eqv8vyzexmtu2nze5nwizytbhmdezmznmm2u1nzlhnmm2ztmuanblz5gtas0c5acbotab

Takmičarka je u sinošnjoj emisiji dobila glasove od većine, osim od Jelene i Viki Miljković.

– Čekaj ovako. 8 krugova. Pa jel moguće Jelena da baš niko ti se nije dopao do sada koji su pjevali, govorimo samo za drugi krug. Da li je moguće da nijedan glas do sad nisi dala, evo prošlo je već dosta kandidata – pitao je Popović.

– Bila sam na ivici da dam Mariji glas, ovaj izvini Svetlana, Marijinom kandidatu. Svetlana, ovo je bilo tvoje najgore, tvoje najlošije izvođenje do sad. Ja znam kakav je Marija mentor, šta ona govori, šta zahtjeva, ali ovako te sigurno nije učila! Ovo je ili bila trema, ti si mlada djevojka 22 godine. I ja sam sigurna da Marija večeras nije zadovoljna ovim.

Jelena je očigledno poprilično rastrojena zbog novonastale situacije, a da li će biti malo blagonaklonija u sljedećim emisijama, ostaje da vidimo.

Ne propustite