IDE U ZATVOR: Bolesnog psa ostavila NA SMEĆU nakon što je 15 godina bio kod nje, a OVO joj je opravdanje!

Aktuelno
IDE U ZATVOR: Bolesnog psa ostavila NA SMEĆU nakon što je 15 godina bio kod nje, a OVO joj je opravdanje!
.

Ukoliko odlučite da imate psa, donesite tu odluku hladne glave i budite svjesni da su i oni živa bića i ne napuštajte ih kada vam dosade. Upravo to je učinila nemarna vlasnica iz Ohia koja nije više mogla brinuti za 15 godina starog psa te ga je odlučila ostaviti pored smeća. Srećom, Agnes je spašena, a vlasnica je dobila novčanu i kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca

Društvo za zaštitu životinja Medina preuzelo je 15-godišnju mopsicu nakon što ju je lokalna policija pronašla u kutiji na parkingu pored kontejnera za staru odjeću. Sklonište ju je nazvalo Agnes.

 Swartz se pokušala obraniti rekavši da je kontaktirala nekoliko skloništa kako bi ju dala, ali nitko joj nije pomogao. Međutim, djelatnici skloništa koje je preuzelo Agnes rekli su da ih žena nikada nije kontaktirala.

47174355-10156905342303308-6906346818292940800-n

52-godišnja Swartz optužena je za napuštanje životinje čime je napravila prekršaj drugog stupnja koji je kažnjiv zatvorom u trajanju od 90 dana te novčanom kaznom u iznosu od 750 dolara (oko 4800 kuna).

Agnes je slijepa i gluha, imala je dvostruku infekciju uha, jedno oko na rubu puknuća i usta puna trulih zuba, rekli su iz skloništa. Djelatnici skloništa učinili su za nju najviše što su mogli, ali zabrinuti su da neće preživjeti potrebne operacije oka i zuba.

Srećom, bolesna mopsica smještena je u udomiteljsku obitelj koja ju je naposljetku posvojila, obećavajući da će joj učiniti posljednje dane, tjedne ili mjesece najljepše što i zaslužuje.

Ne propustite