NI DUŠKO VIŠE NE MARI ZA BRAK: Evo kako se PROVODI u Kini dok Jelena pati u Srbiji!

Show
NI DUŠKO VIŠE NE MARI ZA BRAK: Evo kako se PROVODI u Kini dok Jelena pati u Srbiji!
.

Jelena Karleuša u toku afere sa Ognjenom Vranješom otputovala je u Kinu kod supruga kako bi spasila brak i tamo se zadržala nekoliko dana kako bi prisustvovala i Duškovom rođendanu, dok je Duško nakon njenog povratka u Srbiju ostao u gradu Guangdžouu, gdje ima angažman.
Kako su mediji već pisali, Duško je pokušao potpuno da se izoluje iz čitave priče i nakon izjave koju je dao na početku, uputivši medije da se obrate Vranješu, više se nije oglašavao. On je odmah nakon rasprave sa Jelenom, kada joj je našao poruke u telefonu, otišao u Kinu.

yhlk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmprn01eqv8vztllmwyyzta5owm4odvmnjdhotjhogq3m2vhzdlmmziuanblz5gtas0c5acbotab

Međutim, Tošić je potpuno poludio kada su kineski mediji počeli da pišu o prevari njegove supruge i prenose u cjelosti poruke koje je razmjenjivala sa njegovim mlađim kolegom.

Duško Tošić je, međutim, posle nekoliko dana sada ponovo aktivan na instagramu, gde je pokazao kako provodi vreme u Kini, dok je Jelena u Srbiji.

ptdk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldzn01eqv8vodcxyzc1yjc2ztm1y2y1zjiwzwjlntbjogvjywy3nweuanblz5gtas0cqgcbotab

On je na ovoj društvenoj mreži podijelio svoju fotografiju iz restorana, kao i snimak sa pogledom na grad, na kome se u pozadini čuje glasna muzika, te se može zaključiti da je uživao u noćnom provodu.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru svih regionalnih medija kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospjeli u javnost.

Ne propustite