DOKLE VIŠE? Meghan Markle sve zahtjevnija, evo šta sada želi!

Zanimljivosti
DOKLE VIŠE? Meghan Markle sve zahtjevnija, evo šta sada želi!
.

37-godišnja Meghan Markle sve se više bliži danu kada će na svijet donijeti novog nasljednika britanske porodice, a kako prenose strani mediji, trudnica je zbog svog stanja u kraljevsku porodicu odlučila unijeti mnoge promjene.

Naime, supruga princa Harryja ima sve više zahtjeva koji nimalo ne odgovaraju kraljevskoj porodici. Bivša glumica je počela izbacivati proizvode životinjskog porijekla te ih konzumirati samo vikendom, a ako je vjerovati stranim medijima, na takav način prehrane planira prebaciti i 34-godišnjeg princa Harryja. Osim novom prehranom, Meghan je iznenadila i posljednjim idejama oko uređenja rezidencije Frogmore Cottage u Windsoru gdje će ona i Harry živjeti nakon rođenja nasljednika. Vojvotkinja navodno ide toliko daleko da su i boje za zidove u potpunosti veganske, nijedan proizvod nije testiran na životinjama, a soba za buduću prinovu biti će u neutralnim bojama i bez vidljivih rodnih obilježja.
mayh2
Podsjetimo, prema posljednjim pisanjima stranih medija, Meghan Markle i princ Harry odlučili su napustiti Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palače i preseliti u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru, a informacije o selidbi potvrdio je Kraljevski dvor.

-Iako je prvotni plan Harryja i Meghan bio da se presele u jedan od stanova u kraljevskoj palači, pojavile su se određene tenzije među braćom te sada ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, već žele biti samostalni- izjavio je izvor s dvora za The Sun.

Ne propustite