NAŠLA NAČIN DA SPASI BRAK: Jelena planira treću trudnoću, a EVO šta Duško kaže o toj ideji

Show
NAŠLA NAČIN DA SPASI BRAK: Jelena planira treću trudnoću, a EVO šta Duško kaže o toj ideji
.

Jelena Karleuša i Duško Tošić tokom dugih razgovora koje su vodili prilikom njenog boravka u Kini našli su rješenje kako da prebrode bračnu krizu u koju su upali zbog pjevačicine navodne afere sa Ognjenom Vranješom.  Supružnici navodno žele treće dijete, te će na tome uskoro i poraditi.

Pop diva i fudbaler žele da svoju zajednicu učvrste, a kako oboje vole djecu, složili su se da bi bilo lijepo da dobiju još jedno. Pored dvije divne kćerke koje imaju, fudbaler hoće i sina, ali bio bi jednako sretan da dobiju još jednu djevojčicu. Zbog zdravstvenih problema koje je imala posljednjih godina, JK navodno ne može lako da ostane u drugom stanju, a u slučaju da u tome uspije, trudnoća bi vjerovatno bila visokorizična, ali ona je sada prevazišla taj strah i spremna je da pokuša.

62737-1karleusa

– Početak godine za njih je bio veoma turbulentan i stresan. Sve što je zadesilo Duška i Jelenu moglo ih je koštati braka, ali oboje su jaki i nadaju se da će sve ovo dostojanstveno prebroditi. U stvari, cijeli skandal u njima je produbio potrebu da svoju porodicu ojačaju, ali i prošire. Tošiću je najveći san da dobije sina, bez obzira na to što su mu Atina i Nika centar svijeta. Jelena je uvijek do sada isključivala mogućnost da rodi treće dijete, ali i ona u dubini duše želi da mu ispuni želju, sada više nego ikada – otkriva  izvor i dodaje da bi Karleušino preseljenje u Kinu sa kćerkama, doprinio da porodica bude još jača.

– Duškov predlog je da budu svi na okupu. Iako Jelena svaki slobodan trenutak koristi za boravak kod supruga, to mu očigledno nije dovoljno. Njena karijera je na vrhuncu i ona bi komotno mogla i odande da funkcioniše – kaže izvor.

jelena-k-rodjendan

Karleuša je ranije za medije pričala o potencijalnim problemima vezanim za treću trudnoću i o njihovoj želji da dobiju još jedno dijete.

– Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga više ne bih mogla da imam djecu! Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem. Trudnoća je veoma opasna za mene – pričala je pjevačica svojevremeno za medije, ali je početkom prošle godine izjavila da bi ipak voljela da rodi treće dijete, a krajem 2018. rekla je da će možda rađati i u poznijim godinama!

58773-photo-41-e1410358370933

– Meni ako dune, rađaću do pedesete. Svake dvije godine po jedno dijete. Ne volim ograničenja i spočitavanje godina ženama – rekla je pop diva.

Ne propustite