OTKRIVENE SVE MRAČNE TAJNE: ''Najgore je što je Majkl Džekson tu djecu učio da mrze sopstvene roditelje i žene uopšte''

Aktuelno
OTKRIVENE SVE MRAČNE TAJNE: ''Najgore je što je Majkl Džekson tu djecu učio da mrze sopstvene roditelje i žene uopšte''
.

On je bio najveći pop umjetnik u historiji muzike, ali imao je svoje ne baš slavne i pohvalne trenutke.  Majkl Džekson i za života optuživan je za pedofiliju, a novi dokumentarac "Napuštajući Nedođiju" otkriva nove  detalje.
Film traje četiri sata, a premijerno je prikazan u petak, i u njemu se kralj popa optužuje za pedofiliju . Kritičari nakon filma na društvenim mrežama kažu da su morali da izađu jer im od pojedinih scena nije bilo dobro.

- Od mnogo, mnogo uznemirujućih scena u filmu, izdvaja se se to što je Majkl Džekson tu djecu učio da mrze sopstvene roditelje i žene uopšte. Nakon što bi ih se zasitio a ti dječaci odrasli, zamijenio bi ih novima. Ta odbačena djeca bila bi povrijeđena i ljubomorna jer više nisu posebna, kao što im je do tada ispirao mozak - kažu kritičari.

Inače, film se fokusira na Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka koji su dugo tvrdili da ih je kralj popa zlostavljao i silovao na svom imanju "Nedođija".

Majkl Džekson negirao je te optužbe za života, a sama uprava "Nedođije" to radi i danas". Međutim, ovaj dokumentarac pokazuje ga u novom svetlu.

 

Ne propustite