CECA VIDNO IZNERVIRANA: ''Ne znam ko stoji iz ovoga, ali ko god da je, SRAM DA GA BUDE!''

Show
CECA VIDNO IZNERVIRANA: ''Ne znam ko stoji iz ovoga, ali ko god da je, SRAM DA GA BUDE!''
.

Popularna pjevačica Ceca Ražnatović oglasila se na društvenim mrežama povodom problema koji je zajedno sa svojim timom uočila na svom Instagram profilu, a u pitanju je vrtoglavi rast pratilaca, tačnije 50.000 novih pratilaca u posljednjih 24 sata.

Mnogi bi se ovome radovali, međutim ne i Ceca. Povodom ovoga pjevačica je u dogovoru sa ljudima koji joj vode profile kontaktirala Instagram, kako bi ovu grešku ispravili, a onda se obratila svojim fanovima.

– Dragi moji, danas se desio veštački skok od pedesetak hiljada novih pratilaca na mom Instagram profilu. Ne znam ko stoji iza toga, ne želim “kupljeno veštačko” okruženje, baš zato smo se tim povodom obratili Instagramu. Ko god da stoji iza ove podmukle igre, sram ga bilo, verujem da će biti zaustavljen! – poručila je Ceca.

35c614b1-df5a-419a-b9f4-727b161c52af-660x424

Nedavno je objavila i još jednu poruku u kojoj je pozvala ljude da budu dobri jedni prema drugima:
Dragi moji, previše je oko nas provokacija, uvreda i neprimerenog ponašanja. Moja želja je da imamo zajednički cilj i da pokažemo da smo imuni na to, takodje da ne vredjamo druge i da nas povezuje isključivo lepa emocija! Znam da ne tražim mnogo i da zbog naše masovnosti možemo da budemo svetli primer da je moguće imati zdravo i kulturno okuženje na društvenim mrežama. S ljubavlju, vaša Ceca!
1366705-ceca-ls

 

Ne propustite