JEDNA OD NJIH DVIJE ĆE MORATI OTIĆI: Snežana uvrijedila Jelenu, rekla joj da je obrukala GRAND, a evo šta je Jelena onda rekla Saši!

Show
JEDNA OD NJIH DVIJE ĆE MORATI OTIĆI: Snežana uvrijedila Jelenu, rekla joj da je obrukala GRAND,  a evo šta je Jelena onda rekla Saši!
.

Pop diva Jelena Karleuša već nekoliko sedmica je glavna tema regionalnih medija,a  sve zbog toga jer su  isplivale navodno njene intimne  fotografije koje je slala Ognjenu Vranješu. Iako je bilo svakakvih komentara, bilo je i onih koji su je podržali u teškim trenucima. Pored koleginica Dragane Mirković, Dare Bubamare, Nataše Bekvalac i drugih, Karleušu su posle  afere podržali i fanovi, koji su joj bili neizmjerna podrška na društvenim mrežama što Jelena itekako cijeni. Međutim, na snimanju emisije “Zvezde Granda” došlo je do neugodne situacije sa Snežanom Đurišić.

 Đurišićka spomenula skandal o kome već danima javnost bruji. Jelena je na to burno odreagovala, pa napravila problem.

– Sve je počelo kada je Snežana pred svima upitala Jelenu što joj je trebalo sve ovo sa Ognjenom. Karleuša se pravdala da je u pitanju montaža, ali Đurišićka je neumoljivo poručila: Daj bre, pa svi znamo da nije i obrukala si i sebe i sve nas”. Tada je Karleuša eksplodirala i vikala Popoviću da odmah skloni Snežanu kao i da neće da sjedi pored nje – otkriva očevidac i dodaje:

jelena-karleusa-5

Prije nego što je došla Jelena Saša je sugerisao ostalim članovima žirija da ne pominju aferu sa Vranješom, a nakon svađe između Snežane i Jelene on je pitao Đurišičku zašto ga nije poslušala.

Podsjećamo, Jelena i Duško se trude da smire novonastalu situaciju, a čak su na socijalnim mrežama blokirali i sve medije koji šire neistine o njima.

5c48dab9-5728-44f2-80c1-7b6b0a0a0a67-2-previeworg

5c48dab1-260c-418d-a744-7b6f0a0a0a67-1-previeworg

Ne propustite