CRVENA JE PROŠLOST: Muškarcima je OVA BOJA najprivlačnija, a u njoj žene izgledaju INTELIGENTNIJE!

Zanimljivosti
CRVENA JE PROŠLOST: Muškarcima je OVA BOJA najprivlačnija, a u njoj žene izgledaju INTELIGENTNIJE!
.

Prema nedavno sprovedenom istraživanju, postoji jedna boja koja žene čini ne samo privlačnijima nego tako obučene djelujuju i jako pametno! Ono što je još najbolje kod te boje: čini ih mršavijim, bezvremenska je i jednostavno pristaje uz sve. Riječ je o crnoj boji!

black-one-shoulder-frill-midi-dress

Mnogo puta smo pročitali kako ćemo (muškarcima) najlakše upasti u oči i privući ih ako se obučemo u crveno, no izgleda da je crna sada postala nova crvena, čak i kad je o privlačnosti riječ. Prema istraživanju jedne britanske kompanije, koja je anketirala više od 1000 ljudi, 45 posto je reklo da je crna boja povezana sa samopouzdanjem, inteligencijom i privlačnošću.

emily-didonato3

Na posljednjem mjestu bila je ipak roze boja - samo 5 posto ljudi izjasnilo se da najbolje izgledamo u roze izdanju. Istraživanje je takođe otkrilo da 66 posto žena rado vide muškarca u crnom. I muškarci favorizuju crnu boju odjeće kod žena. Dakle, crna boja dokazano djeluje na drugi spol i u crnoj odeći djelujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da češće nosimo crnu odeću.

Ne propustite