ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG: Nikada nije htjela govoriti o njihovoj ljubavi u javnostii, ali evo šta je istina o njima

Aktuelno
ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG: Nikada nije htjela govoriti o njihovoj ljubavi u javnostii, ali evo šta je istina o njima
.

Makedonski pjevač Toše Proeski poginuo je 16. listopada 2007. u prometnoj nesreći, a njegova posljednja djevojka bila je rukometašica Andrijana Budimir. Ipak, kako kažu njegovi prijatelji, ona nije bila ljubav njegovog života.

Pjevač je 1998. prohodao s Blagicom Micovom, s kojom se telefonski čuo do samog kraja. Prekinuli su 2002. kada je Toše postao popularan, a ponovno su prohodali 2004. nakon što je Proeski nastupio na Euroviziji.

- Djevojka i ja 2004. ljetovali smo s Tošom i Blagicom u Grčkoj. On je to ljeto bio najsretniji na svijetu - rekao je svojedobno prijatelj pokojnog pjevača, DJ Erik Fox.

07f1fdd175c2c0e9db8d

 

Ipak, prekinuli su 2006., a njegovi prijatelji tvrde da joj nakon prekida slao poruke i da joj je uvijek davao karte za svoje koncerte. Tošin tjelohranitelj Ico Panajotović rekao je da postoji djevojka koju je pjevač najviše volio i posvetio joj najviše pjesama. Mnogi su tada pomislili na Blagicu, koja i dalje posjećuje pjevačev grob.

Blagica najteže dane provodila je uz Tošinu majku Dominiku, ali nikada nije htjela govoriti o vezi s pjevačem.

- Znam da javnost želi znati detalje moje ljubavi s Tošom, ali ni jednom dosad nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek - rekla je za makedonske medije Blagica, koja sada ima obitelj i djecu.

 

 

Ne propustite