AKO DUŠKO TOŠIĆ POTPIŠE OVAJ PAPIR, GOTOVO JE: Ide od Jelene, SAD JE SVE JASNO!

Show
AKO DUŠKO TOŠIĆ POTPIŠE OVAJ PAPIR, GOTOVO JE: Ide od Jelene, SAD JE SVE JASNO!
.

Pjevačica Jelena Karleuša jučer se pohvalila slikom ugovora svog supruga Duška Tošića, koji bi trebao potpisati sa kineskim klubom Guangdžou, u kojem i sada igra.

jelena-i-dusko

To znači da će Jelena ubuduće živjeti odvojeno od njega.

Međutim, ono što je sigurno - ukoliko potpiše ugovor koji bi važio do 31.12.2021, Duško će ostati da živi u Kini i naredne tri godine, daleko od Karleuše.

dusko-tosic-jelena-karleusa-830x0

Pjevačica je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa kojom definitvno stavlja do znanja da je ona uvijek uz svog supruga, i da i dalje ima njenu podršku! 

1

Na slici se jasno vidi i cifra koju bi Duško primao, a sada se spekuliše i da bi Jelena mogla sa svojim djevojčicama da prebaci adresu stanovanja u Kinu na par godina. 

Afera oko Jelene Karleuše i Duška Tošića i dalje trese region, a sada je par odlučio da urade nešto po pitanju medija koji im narušavaju privatnost.

ŠOK, DUŠKO KUPIO LJUBAVNICI KARTU ZA KINU, A BANULA MU JELENA: Umalo se sudarile, SAD SE SVE SAZNALO!​

karleusa

Naime, iako je pjevačica cijelo vrijeme govorila kako se ona ne nalazi na spornim fotografijama, a Duško mudro šutio, sada su ipak jednim potezom otkrili kako im vijesti o aferi ni malo ne prijaju.

dusko3

Da ih novosti i te kako pogađaju tvrdi činjenice da su i Jelena i Duško gotovo sve medije blokirali na društvenoj mreži Instagram.

1

2

 

ANA SEVIĆ U SUZAMA IZNENADA OBJAVILA PORUKU NA SVOM PROFILU: "Žao mi je, za sve sam ja kriva" (FOTO)

 

 

Ne propustite