HRVATI NA NOGAMA, SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA NA SNIMKU SA HRVATSKIM MINISTROM: Kolinda u šoku, ne vjeruje šta se događa!

Aktuelno
HRVATI NA NOGAMA, SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA NA SNIMKU SA HRVATSKIM MINISTROM: Kolinda u šoku, ne vjeruje šta se događa!
.

Glavna tema u Hrvatskoj zadnjih dana su fotografije koje je objavio nedeljnik Nacional s ministrom Tolušićem, piše "Index.hr".

Na njima se, s prostitutkom na krilu i kokainom spremnim za šmrkanje, nalazi, kako tvrdi SOA, lažni ministar i potpredsednik vlade Tomislav Tolušić. Fotografija je navodno snimljena u Zemunu, a na slici je i djevojka koja se profesionalno bavi prostitucijom. 

1

Tolušić je rekao kako se radi o fotomontaži i poručio kako on ne nosi cipele kakve nosi muškarac na navodno montiranoj fotografiji. U međuvremenu je u obranu Tolušića skočila vlada, oglasila se i predsjednica, a u slučaj su se uključili i SOA, DORH i USKOK.

RTL Direkt saznaje iz izvora u policiji da je žena na slici bila pod mjerama praćenja kao akter afere "elitna prostitucija", koja je 2011. krenula iz salona za masažu u Domu sportova.

1

Dodaju kako glavni državni advokat tvrdi kako se ta istraga bliži kraju i podsećaju kako je u toj aferi Milijan Brkić osumnjičen za odavanje podataka prostitutkama pod nadzorom.

Brkićev je pak kum, Blaž Curić, koji je bio i vozač ministra Tolušića, osumnjičen da je Franji Vargi koji je izrađivao lažne SMS-ove javio da mu se sprema hapšenje!

Ne propustite