PRIJA U DEVETOM MJESECU TRUDNOĆE PROŠETALA GRADOM: Pokušala se sakriti, NIKO NE VJERUJE DA OVAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
PRIJA U DEVETOM MJESECU TRUDNOĆE PROŠETALA GRADOM: Pokušala se sakriti, NIKO NE VJERUJE DA OVAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Pjevačica Aleksandra Prijović uživa u trudničkim danima, a do porođaja broji sitno.

OGLASILA SE MANEKENKA POVODOM PRIČE DA JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Sve je otkrila, JELENA JE ODMAH REAGOVALA!

Pjevačica je ušla u deveti mjesec, a viđena je u šetnji gradom sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem.

1

FOTO: PRINTSCREN PAPARACO LOV

 

Pjevačica se potpuno povukla iz javnosti, a ovu priliku je iskoristila da posjeti ljekara, ali i da ode na ručak sa prijateljima. 

2

FOTO: PRINTSCREN PAPARACO LOV

Na kraju izlaska prošetala je sa Filipom centrom grada. 

3

FOTO: PRINTSCREN PAPARACO LOV

Svi su primijetili kako pjevačica i u poodmakloj trudnoći izgleda atraktivno, pa je tako ravnomjerno raporedila kilažu i čini se, nema uopšte kilograma viška. 

4

FOTO: PRINTSCREN PAPARACO LOV

Ona je stomak prekrila kaputom, glavu kapom, tako da ni ovog puta nije željela da svojim izlaskom privlači pažnju.

5

FOTO: PRINTSCREN PAPARACO LOV

- Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo trenutak kada će Aleksandra donijeti na svijet njihovog nasljednika - priznao je Pejović i dodao:

foto-aleksandra-prijovic-i-aco-pejovic-udruzili-snage

- Dogovorio sam se sa Filipom da ćemo slaviti tri dana i da će slavlje trajati do jutra. Svi znaju da sam kafanski čovjek, tako da sam za tu priliku rešio da dam sebi oduška i napijem se sa Filipom. Biće muzike, tamburaša, svi ćemo nazdraviti u čast rođenja kumića Aleksandra - izjavio je Aco.

aco-pejovic-1

- Kuma Aleksandra neće biti u mogućnosti da prisustvuje tom slavlju, ali slaćemo joj snimke i slike, a kada ona i beba izađu iz bolnice, napravićemo reprizu. To će biti najbolja žurka. Filip i ja ćemo se potruditi da gostima priredimo nezaboravan provod - zaključio je folker.

aco-pejovic

Najmlađi član porodice Živojinović u  stanu na Voždovcu imaće svoju sobu za koju su poznati roditelji iskeširali više od 5.000 eura, piše "Blic.rs".

5bd75468-1750-46d8-8b1e-17250a0a0a67-aleksandra-prijovic-antonio-ahel-ata-images-690x480

- Aleksandra i Filip žive u stanu u naselju Stepa Stepanović, koji su opremili da bude njihovo porodično gnijezdo. Želeli su da budu samostalni, zbog čega nakon vjenčanja nisu pristali da žive u vili na Bežanijskoj kosi, gdje inače žive Filipov otac i maćeha Lepa Brena. Aleksandra je željela da svoj dom svije na drugoj adresi, a sada iako je u poodmakloj trudnoći aktivno radi na novom albumu. Ona u pauzama od snimanja pjesama stiže da se, zajedno sa Filipom, posveti uređivanju sobe za nasljednika.

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-nt-svet-2-630x380

Posljednjih dana obilazili su brojne prodavnice po gradu jer su želeli da u novu godinu uđu sa kompletno opremljenim kutkom za sina - otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da im u tome mnogo pomaže Aleksandrina majka Borka, koja zajedno sa njom bira namještaj:

aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic

- Soba će biti u bijelim, sivim i neboplavim nijansama. Aleksandra je željela da imaju veliku komodu na kojoj će presvlačiti i kupati mališana. Tu su i neobične lampe na svim zidovima bebine sobe. Uveliko su kupili garderobu koju će nositi njihov nasljednik, ali i igračke. Bitno im je da beba spava na udobnom i od prirodnih materijala izrađenom dušeku, te su zbog toga dušek naručili iz inostranstva i očekuju da uskoro stigne. Zbog toga što su vodili računa da kako garderoba, igračke, tako i svi materijali u dječjoj sobi budu prirodni opremanje ih je koštalo više od pet hiljada eura.

Ne propustite