VRANJEŠ ZAPRIJETIO DARI DA ĆE OBJAVITI I NJENE SLIKE: Pun mu je mobitel njenih EKSPLICITNIH slika, A SAD SE DARA OGLASILA!

Aktuelno
VRANJEŠ ZAPRIJETIO DARI DA ĆE OBJAVITI I NJENE SLIKE: Pun mu je mobitel njenih EKSPLICITNIH slika, A SAD SE DARA OGLASILA!
.

Ognjen Vranješ i Dara Bubamara dopisivali su se prije nekoliko mjeseci, a sada je Vranješ spreman da objavi i njene slike.

SAŠA POPOVIĆ TRLJA RUKE: Neviđena zarada na Karleušinoj aferi, ZVEZDE GRANDA NEĆE BITI VIŠE ISTE!​

10952-dara-bubamara-1513004474

Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Vranješ posjeduje Darine gole fotke koje mu je poslala prije nekoliko meseci kada su se dopisivali, a koje je sačuvao u telefonu.

Fudbaler je nakon afere koju je pokrenuo kivan na Daru ne samo zato što je zdušno stala u Karleušinu odbranu već i iz razloga što ga je žestoko izvrijeđala. Upravo zbog toga je spreman da se osveti Dari.

vranjes

- Ognjen i Dara su se čitavo ljeto dopisivali. Oni su prvi kontakt ostvarili putem Instagrama, a onda su razmijenili brojeve i ubrzo prešli i na video-poziv preko Vibera. Dara je brzo stekla povjerenje u Ognjena, pa mu je nerijetko slala i slike na kojima je gola. Dugo su se dogovarali da se vide i uživo, međutim, Dara je od prijatelja čula da je on u šemi sa Karleušom. Tada je odlučila da bez objašnjena prekine svaki kontakt s njim - uvjerava dobro obaviješteni izvor i konstatuje da je Dara odustala od Ognjena jer nije željela da opet zarati sa Karleušom.

vranjes1

- Iako joj je Vranješ bio jako simpatičan, Dara se uplašila da se Jelena ponovo ne naljuti na nju. Nije željela da prokocka prijateljstvo zbog Ognjena i odlučila je da ga blokira - tvrdi sagovornik i otkriva razloge zbog kojih je Ognjen zaprijetio Dari.

vranjes4

- Kada se dogodio Jelenin p**no-skandal, Dara je zdušno stala u Karleušinu odbranu. Ona je žestoko izvrijeđala Vranješa, a njega je to užasno iznerviralo. Vidjevši da njegova Viber drugarica nije štedjela riječi kako bi ga blatila, Vranješ je pozvao njihovog zajedničkog prijatelja i rekao mu da prenese Dari da spusti loptu ili će objaviti sve fotke koje mu je slala, kao i vruće prepiske u kojima je sebe nazivala hodajućim s*ksom.

dara1

- Daro, objaviću tvoje gol.e fotke ako ne začepiš usta. Kompromitovaću te kao i Jelenu - poručio je Ognjen folkerki - završava priču izvor.

Naime, Vranješ se i ranije hvalio kako ima fotografije sa Darom, čemu svjedoči i naslovna strana magazina Skandal od 19. augusta.

- Ma, kakve bre moje fotografije kod njega?! On ih nema, zato što ne postoje. To je sve izmislio zato što sam podržala Jelenu. Veliki pozdrav za njega iz Dubaija - poručila je pjevačica za "Alo" nakon ovih navoda.

2

OGLASILA SE MANEKENKA POVODOM PRIČE DA JE LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA: Sve je otkrila, JELENA JE ODMAH REAGOVALA!

 

Ne propustite