DUŠKO JE IMAO SAMO 21 GODINU KAD JE OŽENIO JELENU: Okitio je SVILOM, a dao joj je poklon KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU (FOTO)

Show
DUŠKO JE IMAO SAMO 21 GODINU KAD JE OŽENIO JELENU: Okitio je SVILOM, a dao joj je poklon KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU (FOTO)
.

U periodu kada je napunio 21 godinu, Duško je otpočeo romansu sa Jelenom Karleušom.

- Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog - lijep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan... A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - opisala je jednom prilikom Jelena.

2

Nakon dvije godine veze par je objavio kako će se vjenčati, a sama ceremonija obavljena je u hotelu „Prezident“ u Kovilovu. 

Jelena je blistala u bijeloj haljini ukrašenoj poludragim kamenjem, a u ruci je držala bidermajer napravljen od belih ruža.

Duško je svoju dragu pratio u korak u odijelu jednostavnog kroja u istoj nijansi vjenčane haljine

1

2

3

Svaki gost dobio je na poklon licidersko srce s posvetom. Na dva švedska stola stajale su po dvije činije od leda u kojima su se nalazili jastozi i gambori, a oko njih bili su uredno raspoređeni losos, hobotnica, guščija pašteta i grilovano povrće. Slavlje je trajalo do kasno u noć, a novopečeni mladenci ubrzo potom doživjeli su još veću radost, jer je Jelena odmah u septembru rodila njihovu prvu ćerku Atinu.

1

Samo tri meseca nakon porođaja pjevačica je ponovo ostala u drugom stanju, pa se fudbaler sada već Verdera iz Bremena radovao novoj prinovi. Tačno na prvi rođendan starije nasljednice, Jelena mu je podarila i drugu kćerku Niku.

Za prvu godišnjicu braka, Duško je Jeleni kupio „BMW Z4 roudster“, dok se ona njemu revanširala savršenom organizacijom njihove male svečanosti.

- Moja supruga je majstor za organizaciju glamuroznih proslava jer je perfekcionista. Uživa u tome i ja je ne sputavam. Kod nje sve mora da bude raskošno, ali s mnogo stila i ukusa. Ne sumnjam da je i za taj dan osmislila nešto lepo i romantično. Jelena nikad ništa ne traži. To me nekad izluđuje kod nje, jer me stavlja na muke kad želim nešto posebno da joj kupim. Međutim, s vremenom sam naučio da po sjaju njenih očiju primetim kad joj se nešto dopada. Kad smo išli u BMW da ja sebi naručim novi džip, direktor te kompanije nam je pompezno pokazao i novi „Z4 roudster“, čija proizvodnja počinje tek krajem ove godine. Moja supruga je u tom trenutku zaćutala iako je do tada nalazila mane svakom autu.

karleusa

Obožavam je kad počne da se folira i da glumi ravnodušnost. Tako je i tada direktoru BMW rekla: „Koja budala bi vozila ovaj auto?“ Tada sam odlučio da joj kupim baš ta kola. Naravno, pošto je u tom momentu to bio jedan jedini primjerak na svijetu, simbolično sam htio da joj stavim do znanja da je ona jedina i neponovljiva - istakao je Duško u jednom intervjuu 2009. godine.

Duško je sa ponosom u očima govorio o kćerkama:

tosic-i-karleusa

- Ni sam ne vjerujem koliko me je Atina promijenila. Ona je moj život, moj mali anđeo. I moram da se pohvalim da je prvo naučila da kaže tata (smijeh). Svaki slobodan momenat provodim s njom i nije mi teško ni da je presvučem ili da je nahranim. U stanju sam da je nosim satima, mazim, učim novim riječima... Uskoro ćemo dobiti i drugu bebu i mogu za sebe da kažem da sam srećan čovjek. Imam uspješnu i prelijepu ženu koja me voli i koju volim, koja mi rađa djecu, ostvaren sam i na polju karijere i šta još mogu od života da tražim. Tek sad imam sve razloge da budem još bolji na terenu i svojoj porodici pružim život iz bajke - istakao je Duško nakon saznanja da će ponovo postati tata, a potom opisao na koga više liči njihova starija mezimica.

dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

- Atina je moja slika i prilika. Fizički nevjerovatno liči na mene, što Jelenu izluđuje, a i po karakteru je na tatu. Moja supruga se ljuti što joj sve dopuštam i što sam je razmazio, ali to je moja želja. Atina je tatina princeza. Iako nismo planirali odmah drugo dijete, svakako smo se veoma obradovali. Naravno, odmah sam pozvao sve drugare da se pohvalim kakav sam šmeker. Skinuću Jeleni zvijezde s neba, samo da nam rađa djecu. Što više, to bolje. Sve dok se ona ovako dobro osjeća i izgleda, ne postoji prepreka da imamo i troje-četvoro djece - opisao je Duško, koji je 2010. godine ukrasio podlakticu desne ruke imenima svojih nasljednica Atine i Nike.

1490341-tosic-dragana01-ff

(Novi.ba/Glossy)

 

Ne propustite