Dušanka Majkić: Ime Republike Srpske neupitno

Objavljeno:23.01.2019 - 15:55
A A A Times Arial

Dušanka Majkić, poslanica SNSD-a u parlamentu BiH, kaže da u BiH stalno stoji spreman svileg gajtan koji je uvijek prijetnja i da je samo pitanje trenutka kada će ga povući.

"Očigledno je da im treba haos i nemir i da žele da učine sve da spriječe da se stanje u BiH počne mijenjati nabolje", rekla je ona, i dodala da je ime Republike Srpske neupitno i da ga niko ne može osporiti.  

Dodala je da je očigledno da SDA ne odgovara da se stanje smiri i da konstantno prave sukobe kako ne bi došlo do konstituisanja vlasti.

"Očigledno da žele da ostane ova vlast koja je njima po mjeri i koja će postupati kako oni žele. Uz to, očigledno da računaju na strane sudije u Ustavnom sudu i na svojih dvoje bivših članova. Poražavajuće je koliko su u stanju da izazivaju probleme da ova zemlja ne može da krene naprijed", rekla je ona.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!