LJUBAVNICA PREKLINJE DUŠKA DA SE RAZVEDE OD JELENE: Procurili novi detalji, ovo od njega niko nije očekivao

Show
 LJUBAVNICA PREKLINJE DUŠKA DA SE RAZVEDE OD JELENE: Procurili novi detalji, ovo od njega niko nije očekivao
.

Manekenka poznata po posljednjoj vezi sa srpskim reprezentativcem Ademom Ljajićem Sofija Milošević, koja je prema pisanjima medija Dušku Tošiću bila ljubavnica, navodno je odlučila da iskoristi aferu Jelene Karleuše i da od pjevačice preotme Tošića. 

sofija

Kako pišu srbijanski mediji ona navodno preklinje Tošića da se razvede. 

dusko-tosic-jelena-karleusa

Sofija je konstantno na telefonu sa Duškom i uvjerava ga da mora da se razvede od pop dive jer smatra da će ako on nastavi brak s njom, uništiti karijeru.

- Sofija je luda za Duškom, a nakon što su u javnost isplivale Jelenine fotografije ona preklinje Tošića da se razvede. Govori mu da će završiti karijeru ako nastavi da bude u braku s njom jer će psihički propasti - uvjerava izvor blizak manekenki i navodi da je Miloševićeva spremna na sve kako bi se Jelena i Duško razveli.

sofija1

- Sofija planira da ode kod Duška u Kinu i lično ga ubedi da ostavi Jelenu. Ona u njemu vidi dobru priliku i sigurna je da je on čovjek njenog života. Zato je u aferi Jelene Karleuše vidjela priliku da veže Duška samo za sebe tako što će mu biti rame za plakanje - zaključuje izvor za portal Republika.rs.

dusko3

Podsjećamo, Duško i Sofija su se upoznali krajem prošle godine, a nakon što su zajedno izašli u provod, Jelena Karleuša je saznala da je suprug vara. Ipak, ona je odlučila da mu oprosti, a Duško je Sofiji platio put i hotel u Njujorku da bi se strasti između njega i Jelene smirile.

 

Ne propustite