ZBOG OVOG MOMKA JE CIJELI NOVI SAD BIO NA NOGAMA: Reagovala je čak i policija, ali uzalud, SVI SU TRČALI da se upoznaju s njim!

Zanimljivosti
ZBOG OVOG MOMKA JE CIJELI NOVI SAD BIO NA NOGAMA: Reagovala je čak i policija, ali uzalud, SVI SU TRČALI da se upoznaju s njim!
.
Najpopularniji Jutjuber Baka Prase  iz Srbije ovih dana se pojavljivao  u Novom Sadu. Koliko popularnost ima govori i to da su mnogi skakali od sreće kada se on pojavio, a pošto se nije znalo zbog čega se digla tolika ''prašina'', regovala je i policija.  O njemu se mnogo priča, ali jednu stvar sigurno ne znate - ko je njegov otac, a vrlo dobro ga znate, i to sa neočekivanog mjesta.
maxresdefault-1
Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić, je na internetu stekao nadimak "Institucija", a pratioce naziva "Unucima". A kako se "Institucija" ponaša kada njegov rad ocjenjuje njegov otac - sveštenik Nenad Ilić?
 
Da je genetika čudo pokazuje baš ova informacija jer i Nenad Ilić, iako je pripadnik starije generacije, ima više nego praćen Fejbuk profil na kome okuplja vjernike. Ne samo to, Baka Prase je od "prabake Praseta", kako zove svog oca, naslijedio i ljubav prema režiji. Nenad Ilić nedavno je čak pokrenuo i vjerski Jutjub magazin - "Parohija Amsterdam" i tako još jednom pokazao koliko je inovativan i spreman da na sve savremene načine približi vjeru savremenim vjernicima.
 
A Nenadu Iliću nije strano ni gostovanje na kanalu Bake Praseta.
 
Ono što je primjetno jeste divan odnos između oca i sina, iza kog se primjećuje mnogo uzajamnog poštovanja, sagrađenog na ljubavi i strpljenju, a ne na autoritetu.
Osim oca, na njegovom kanalu se često pojavljuje i majka. U pitanju je glumica Vesna Lončarević koja se takođe povremeno pojavi u nekom videu i takođe izazove oduševljenje publike.
Inače, Vesna i Nenad imaju pored Bogdana još troje djece - najstariji je Pavle koji je završio Elektrotehnički fakultet, potom Jelisaveta, Bogdan koji je završio Muzičku gimnaziju, a najmlađa kćerka je Natalija. Ljubav kojom odišu tekstovi Nenada Ilića na Fejsbuku očigledno dolazi iz tako velike, a skladne porodice u kojoj se različitosti poštuju.
 

Ne propustite