ISPLIVALA PRAVA POZADINA SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU: Da je Jelena ovu stvar uradila sve bi bilo drugačije

Show
ISPLIVALA PRAVA POZADINA SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU: Da je Jelena ovu stvar uradila sve bi bilo drugačije
.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ su već desetak dana glavni akteri skandala koji je potresao Srbiju, ali i region. 

jelena-i-vranjes

Karleuša sada pokušava da dokaže da joj je cijela afera namještena, da ona nije na slikama, a zaboravila je da ju je tokom veze Vranješ, kako tvrdi izvor "Kurira", upozorio šta je moglo da se desi ako ga javno osramoti.

jelena

NAKON SKANDALA SA OGNJENOM NA JELENINOM INSTAGRAMU SE DESILA ČUDNA STVAR: Niko ne vjeruje da je pjevačica sada ovo uradila

 

- Jelena i Ognjen su se mnogo voljeli. On je sve činio za nju, kao i ona za njega. Jelena je u medijima održavala sliku uzorne supruge, a Vranješ se trudio da bude u sjenci jer nije želio da joj pravi probleme u porodici. Bilo mu je važno samo da ona bude sretna. Nije joj tražio da se razvede, pristao je da budu vejčiti ljubavnici, ali je imao samo jedan uslov - da ga nikada javno ne ponizi. Reko joj je da će je, ako to uradi, uništiti i iznijeti na vidjelo istinu o njihovoj vezi - tvrdi izvor blizak pjevačici.

vranjes

Nakon izbio skandal, Jelena je Vranješa nazvala fanom i psihopatom koji je proganja, što je isprovociralo fudbalera. Razočaran i ljut, uzvratio joj je otvorenim pismom u kom priznaje da su bili u vezi uz koje je objavio i njihovu sliku sa Akropolja u Atini.

dusko-i-jelena

- Da ga je pozvala i ljudski mu rekla da je u problemu i najavila šta mora da uradi kako bi se opravdala mužu, Ognjen nikada ne bi otkrio da su njih dvoje bili zajedno. Naprotiv, zaštitio bi je. Pošto je ona gledala samo porodicu, a njegovu uzela u usta, riješio je da kaže sve što ima jer nije želio da ispadne budala i da ga vrijeđa pred ljudima. Nije trebalo da ga čačka, da ga nije ponižavala, ništa od ovoga se ne bi desilo - završava izvor za ovaj dnevni list.

Podjsetimo, Jelen je jučer na drugi snimajući dan "Zvezda Granda". U ruci je držala limenku energetskog pića. 

Ona je imala leopard bundu, kao i bluzu koja joj je dodatno istakla njene nabujale grudi.

jelena3

Kako i dalje ne može da se oporavi od afere koja ju je zadesila, Jelena je ipak smogla snage da progovori.

"Molim vas, samo nemojte agresivno, molim vas", govorila je tihim i napetim tonom Jelena željevši da što prje da uđe studio.

 

 

 

Ne propustite