MNOGI KAŽU DA JE PRETJERALA! Pola svatova palo u nesvijest kad su vidjeli šta je obukla : Čekajte da vidite donji dio

E buraz
MNOGI KAŽU DA JE PRETJERALA! Pola svatova palo u nesvijest kad su vidjeli šta je obukla : Čekajte da vidite donji dio
.

Na svadbama su obično u glavnim ulogama mladenci, ali nerijetko se desi da show ukradu lijepe kume, kao što je to bio i u ovom slučaju.

Kada se ova kuma pojavila na svadbi, svi su bili oduševljeni, a mnogi su kazali kako je jedna od najljepših i najzgodnijih kuma koju smo imali priliku da vidimo.

1

NE VJERUJTE "ZGODNIM" ŽENAMA! 12 primjera koji pokazuju da svatko može postati model u samo 2 sekunde

Internet blogeri često dijele fotografije koje pokazuju kako zaista izgledaju fotografije bez dodatnih efekata. To dokazuje da je tajna iza tijela nekih slavnih osoba u pripremljenim pozama i pravilnoj rasvjeti. Najčudnije je što svatko može koristiti iste trikove.

Prikupili smo nekoliko primjera koji pokazuju čaroliju poziranja ispred kamere. Samo usporedite kako isto tijelo može izgledati različito na 2 različite fotografije snimljene unutar par sekundi jedna od druge.

1. Naglasite zadnjicu

1

 

Najvažnija stvar koju trebate zapamtiti je što je bliže objekt smješten ispred fotoaparata, veći će izgledati na fotografiji. Uvijek biste se trebali sjetiti ovoga, pogotovo ako želite naglasiti svoje bokove. Na primjer, dobar je kut s jedne strane. Pomaknite tjelesnu težinu nogu koja je postavljena bliže kameri. Vaša stražnjica će izgledati više okrugla. Druga se noga treba pomaknuti malo ispred vas. Na taj način, neće se spojiti s prednjom nogom, a cijela će vam poza izgledati dobro proporcionalna.

2. I volumen

2

 

Drugi način da vaš plijen izgleda sjajno je snimiti fotografiju koja stoji na "pola puta". Pomaknite tjelesnu težinu nogu koja je postavljena bliže kameri. Druga se noga treba preseliti tako da oba obraza izgledaju okrugla. Inače, ako stavite "daleko" nogu ispred vas, može izgledati ravno i previše tanko na mjestima na kojima ga najmanje želite.

3. Graciozna silueta

3


Ne okrećite trbuh ni cijelo tijelo fotoaparatu; . Trebali biste se postaviti tako što ćete pomaknuti se natrag i zakrenuti donji dio leđa. Širite ramena i pomaknite gornji dio tijela malo naprijed. Tako će vaše ruke biti dalje od kamere i neće izgledati masivno. Kako bi vaše noge izgledale bolje, prebacite svoju tjelesnu težinu na stražnju nogu i stojite na prstima druge noge.

4. Krivulja donjih leđa

4

 

Jedna od ključnih značajki svih uspješnih fotografija ženskih stražnjica je dobra krivulja donjeg dijela leđa. Što je krivulja istaknutija, više se okreće stražnjica. Evo nekoliko posebnih savjeta o izboru odjeće kada se radi o trapericama, kratkim hlačicama i bikini: bolje ih je povući malo viši nego što ih obično nose. Ovaj mali trik će stvoriti vizualni efekt fit tijela.

5. Naginjanje naprijed

5

 

Naslonite se malo naprijed i zakrenite donji dio leđa. Da bi fotografija bila još bolja, možete staviti ruke u zrak. Vaš struk izgledat će manji, a cijelo će tijelo izgledati proporcionalno.

6. Hips na istoj razini

6


Kad fotografirate, stojite leđima do kamere, no polako se okrenite prema kameri. Na taj način, stražnjica će izgledati sjajno čak i ako ne prebacite tjelesnu težinu na jednu od nogu. Zapamtite glavnu stvar - bolje je lagano saviti nogu na koljenu i staviti težinu na prste. Vaši bokovi će biti na istoj razini, a stražnjica će izgledati tonirana.

7. Duge nogu

7

 

Postoji jedno dobro pravilo koje se uvijek odnosi na sjedeće položaje: nemojte se naginjati i držati leđa ravno. Prekrižite noge i stavite koljeno gornje noge malo više. Druga noga treba biti rastegnuta u smjeru fotoaparata.

8. Izbacite kukove natrag

8


Ovaj trik najbolje djeluje ako stojite na pola okretaja ili fotografirate sa strane. Pomaknite svoju tjelesnu težinu na stražnju nogu, savijte prednju nogu u koljenu i stavite je na nožne prste. Pozadina je gotovo jednaka kao da pokrećete glatki okrugli pokret s kukovima. Vaši bokovi će izgledati čvrsto i okrugle. Ruka bi trebala biti postavljena na vaš struk.

9. Kako rukovati rukama

9

 

Položaj vaših ruku na fotografiji ima vrlo važan smisao. Na primjer, kada pozirate u profilu, ne stavljajte ruku na kuk i ne prekrivajte ga prstima. Ovako ćete sakriti svoje krivulje. Najbolje je staviti ruku malo iznad kuka bez dodirivanja. Ovako modeli stvaraju učinak prikladnog tijela.

10. Model poziranje

10


U idealnom slučaju, ruke modela trebaju biti pravilno postavljene kako bi položaj izgledao kompletno i skladno. Kao što smo gore spomenuli, možete staviti ruke na kukove. Zapamtite, ruke ne bi trebali izgledati napeto. Zanimljiva poza je s obje ruke savijene na koljena. Jedna  lagano grli struk, druga je gotovo okomito na prvu. Ruke trebaju biti opuštene, postavljene bliže bradi ili gdje kosa završava. Također je važno paziti na držanje. Ako želite snimiti visoki profil, nije potrebno savijati leđa ili spustiti leđa - samo spustite ramena naprijed.

11. Poziranje na koljenima

11

Nije bitno ako slikate fotografiju s leđa ili sa strane - pravilo je isto. Prvo, postavite koljena udaljena jedan od drugoga. Drugo, nemojte sjesti na pete. Bolje je malo podignuti tijelo i krivulje donjeg dijela leđa. Vaše krivulje izgledat će zaista privlačno.

12. Istaknite bokove

12


Zanimljivo je da možete naglasiti svoje bokove čak i ako fotografirate ispred kamere. Nemoj stajati poput vojnika. Bolje je prebaciti tjelesnu težinu na jednu stranu. Cijela vaša silueta će izgledati elegantnije s pravim naglaskom na vaše lijepe krivulje.

A KUMA JE MALO PRETJERALA

Ako se pitate zašto je baš tako posebna, dovoljno je da vidite fotografiju na dnu članka

2

Neki su prokomentarisali kako je pretjerala i kako se previše izazovno obukla na svadbu.

Šta vi mislite, da li je pretjerala?

Ne propustite