JELENA POLUDJELA USRED EMISIJE, BACALA PAPIRE, A ONDA PRED SVIMA PRIZNALA: Svi se hvataju za glavu

Show
JELENA POLUDJELA USRED EMISIJE, BACALA PAPIRE, A ONDA PRED SVIMA PRIZNALA: Svi se hvataju za glavu
.

Pjevačica Jelena Karleuša i dalje je u centru pažnje zbog skandala u koji je umiješana zajedno sa bosanskim fudbalerom Ognjenon Vranješem.

No, i prethodnih godina Jelena je znala da svojim gostovanjima sve zaprepasti. jelena9

 

Svi ćemo se sjetiti njenog gostovanja u emisiji Milana Laneta Gutovića "Oralno doba", gde je cijepala papire sa pitanjima na koja nije željela da odgovori, i provokativnih odgovara koje je ipak dala. Lane je emisiju započeo u svom stilu, šaljivo i pomalo provokativno, pa je nakon Jeleninog priznanja da se kao mala igrala sa tatinim pištoljima, lisicama i pendrekom (što joj je bilo dostupno jer joj je otac nekadašnji načelnik policije), upitao: 

- Da li se može deseiti ženskom djetetu da u tom periodu formira naklonost ka pendrekoidnim oblicima i uvjerenje da se samo na to možeš osloniti u životu?

- Sve što ima oblik pendreka u životu može i te kako da ti pomogne - odgovorila mu je ona, a onda je Gutović promijenio temu i dotakao se one o kojoj Jelena nikako nije željela da govori. 

emisija1

- Kako si upoznala svog dečka Ćandu koji je imao neke probleme sa zakonom?

emisija2

- Ovaj papir ćemo da eliminišemo. Samo da Vam pregledam ta pitanja - rekla je Karleuša i dodala: 

- Glupo je da pričamo o mojim bivšim vjerenicima... To je kao kad bi Duško sad pričao o nekim svojim bivšim djevojkama, glavu bih mu najvjerovatnije o**inula. Nemojte zato da mi pravite problem - objasnila je ona. 

 

Ne propustite