Pjevačica je muku mučila sa viškom kilograma: SMRŠALA 15 KILOGRAMA ZA TRI MJESECA! Sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO, a kad joj VIDITE grudi (FOTO)

Show
Pjevačica je muku mučila sa viškom kilograma: SMRŠALA 15 KILOGRAMA ZA TRI MJESECA! Sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO, a kad joj VIDITE grudi (FOTO)
.

Pjevačica Indira Aradinović Indi uspjela je da riješi problem sa viškom kilograma koji je godinama prati. Pjevačica je sada otkrila i kako.

- Presrećna sam. Zahvaljujući jednoj predivnoj osobi sa kojom sam kontaktirala putem Fejsbuka, a koja živi u Palma de Majorci uspjela sam da smršam više od 15 kilograma za tri mjeseca. Putem kamere i telefona smo sarađivale. Neko sam ko lako skine, ali i vrati kilograme, ali ovog puta sam našla pravo rješenje. Uživam u ovome, ne odričem se hrane, ne padam u nesvijest... Naravno, uz zdravu ishranu bitna je i fizička aktivnost - otkrila je Indi, i potvrdila pisanja portala Pink.rs da je nedavno imala estetsku korekciju.

i

- Usne sam već treću godinu zaredom napunila hijaluronom i to ću raditi do kraja života. Hijaluron je prirodna supstanca koja vremenom nestaje. Silikone imam samo u grudima, i to ne zato što sam htjela veće već zato što sam imala problem sa kožom zbog stalnog mršavljenja i gojenja. Grudi tada gube svoj volumen - objasnila je pjevačica.

Pogledajte kako je prije izgledala

indi-1000x0

i2

i1

io

MRŠAVICA BEZ SILIKONA: Ovako je JELENA KARLEUŠA izgledala na prvom nastupu prije 24 GODINE, SMIJAT ĆETE SE DANIMA (VIDEO)

Ne propustite