SVI JE OSUĐUJU: Doji sina iako on ima sedam godina, kaže da je to tako slatko, njemu je samo potreban osjećaj sigurnosti

Aktuelno
SVI JE OSUĐUJU: Doji sina iako on ima sedam godina, kaže da je to tako slatko, njemu je samo potreban osjećaj sigurnosti
.

Ponekad ga poželim odviknuti, ali to mi je kao da odbijem njegov zagrljaj. Kada dođe do mene i i traži me to na tako lijep način, kako da ga odbijem, objašnjava majka iz Australije. 

Lisa Bridger (46) majka je petero djece iz Australije i privukla je pozornost javnosti na sebe objavom fotografija na kojima doji 7-godišnjeg sina Chasea. Mnogi to smatraju nenormalnim i nazivaju je 'zlostavljačicom djeteta' pa čak i 'pedofilkom'. Neki se pitaju gdje je granica kada se dojenje može smatrati nenormalnim, no na to pitanje je teško odgovoriti jer je to vrlo individualna stvar. Svaka majka poznaje svoje dijete najbolje, a i svako dijete je drugačije.

 ''Komentirali su da sam bolesna i trebam pomoć. No ne postoji ništa mentalno pogrešno sa mnom, samo radim ono što je prirodno. - rekla je Lisa u otvorenom pismu, a prenosi Daily Mail.

38419793-1905092579790830-3468722124913377280-n

- Moj sin je vrlo neovisan, samouvjeren i nije oštećen. Njegovi prijatelji i vršnjaci ga ne zadirkuju jer su naučili da je to u redu. Gledajući vas sve odrasle koji me zlostavljate i govorite mi što trebam učiniti da bi se vi osjećali bolje, a ne moje dijete, vidim zašto je toliko nasilne djece ovih dana - dodala je.

Prisjetila se kako je primijetila da je Chase drugačiji od ostale djece. Bilo je to, kaže, u dobi od šest mjeseci. Nije želio zavezan sjediti u kolicima, a nije se volio ni puno maziti. No dojenje je bilo nešto što ga je činilo sretnim, i tako je ostalo do danas.

- Znao je biti histeričan ako ga ne bih hranila. Kao malog sam ga dojila svakih nekoliko sati, a sada samo prije spavanja. To je tako slatko. Njemu treba samo taj osjećaj sigurnosti - rekla je Lisa.

 

Ne propustite