Niko od njega nije ovo očekivao: Jim Carrey otkrio svoju životnu tajnu

Film
Niko od njega nije ovo očekivao: Jim Carrey otkrio svoju životnu tajnu
.

Kad' god ste htjeli da se opustite i dobro nasmijete, Jim Carrey je zasigurno bio jedna od ideja  jer njegovi filmovi godinama nasmijavaju sve generacije. Osim u filmovima, Jim je jako pozitivan i u privatnom životu te je omiljeni u porodici i društvu. Ovako Jim Carrey tumači smisao života i njegovu tajnu.

– Moja duša nije ograničena mojim tijelom. Moje tijelo se nalazi u neograničenosti moje duše. Često govorim kako bih volio da ljudi ostvare sve svoje snove o bogatstvu i slavi, kako bi vidjeli da u tome neće naći ispunjenje. Mogu to reći iz iskustva, učinak koji imate na druge najvrjednija je valuta koja postoji. Jer sve što steknete u životu će istrunuti, raspasti se, a sve što ostane od vas će biti – ono što je u vašem srcu. Mi nismo avatari koje kreiramo. Mi nismo filmske slike, mi smo svjetlost koja blista, sve ostalo su dim i ogledala koji zbunjuju, ali nisu stvarni.

Naše oči nisu samo gledatelji, one su i projektori koji preko slike stavljaju drugu priču, onu koju mi stalno vidimo ispred sebe. Strah piše scenarij za tu priču. Strah igra ulogu u vašem životu ali vi odlučujete koliko veliku ulogu. Možete provesti cijeli život zamišljajući duhove, brinući o budućnosti, ali sve što će ikada biti jest – ono što se događa ovdje. A odluke koje donosimo u ovom trenutku temelje se ili na ljubavi, ili na strahu. Mnogi od nas odabiru put straha prerušenog u praktičnost, a ono što istinski želimo, čini nam se nemoguće, izvan našeg dosega i smiješno, pa se nikada ne usudimo zatražiti Svemir. Ja kažem – možete to tražiti od Svemira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #jimcarrey #goldenglobes

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__) on

 

Život se ne događa vama, život se događa za vas. Moje mišljenje je da je stvar u tome da dopustite Svemiru da zna što želite, i da ulažete napore u tom smjeru, a otpustite očekivanje o tome kako će se to dogoditi.

Dajte šansu vjeri. Ne religiji, već vjeri. Ne nadi, već vjeri. Ja ne vjerujem u nadu, ona je prosjak. Nada korača kroz vatru, a vjera je preskače. Vi ste spremni i sposobni činiti prekrasne stvari u ovom svijetu, i danas imate samo dva izbora – ljubav ili strah. Odaberite ljubav i nikada ne dopustite strahu da preobrazi vaše zaigrano srce.

 

Ne propustite