SVE DA SAČUVA BRAK: Jelena Karleuša rekla Dušku da će izvršit samoubistvo ako je on ostavi

Aktuelno
SVE DA SAČUVA BRAK: Jelena Karleuša rekla Dušku da će izvršit samoubistvo ako je on ostavi
.

Jelena Karleuša se vratila iz Kine zbog poslovnih obaveza u Srbiji, a srpski mediji se ne stišavaju o aferi s njezinim intimnim fotografijama koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.  Karleušu je na snimanju showa u kojemu je član žirija pričekala gomila novinara, ali pjevačica nije htjela davati nikakve izjave.

U međuvremenu su se počeli kladiti hoće li se ona i Duško Tošić razvesti ili ne. Neke kladionice su u ponudu uvele i moguće datume razvoda, a interesa za klađenjem, kažu, ima.

Informacije o njenom braku se konstantno ažuriraju,  a sada se pojavila informacija da je Karleuša mužu prijetila i samoubojstvom.

-Karleuša je otišla u Kinu proslaviti Duškov rođendan, ali to je samo maska za javnost. Njih dvoje su se dogovorili da ostanu zajedno zasad, dok se cijela afera s Ognjenom Vranješom ne stiša. Prethodno je Jelena histerisala pred njim, prijetila da će se ubiti pa su nakon toga slabo i komunicirali, ali su se pred djecom pravili da je sve okej.-kazali su.

po

 

Jelena je trenutno u Srbiji zbog snimanja Zvezda Granda, ali prema posljednjim informacijama, pjevačica je lošeg raspoloženja, isfrustirana je i svoj bijes iskaljava na kandidatima. Ostaje da se vidi kakvu odluku će donijeti njen muž Duško od kojeg još uvijek nema nikakvih izjava.

Ne propustite