Evo se dešava u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli, IZNENADIT ĆETE SE

Zanimljivosti
Evo se dešava u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli, IZNENADIT ĆETE SE
.

Najljepše pjesme ispjevane su i najljepše riječi napisane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu.

Pisac David Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnog zagrljaja između žene i muškarca.

eer

David je na čaroban način opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove riječi pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice – jer i žene i muškarci žude za ljubavlju. 

e4
Koliku moć intiman zagrljaj između žene i muškarca ima, opisao je pisac David Tumarinson

Kada muškarac tiho priđe ženi odostraga i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njen krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu točno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način u tom trenutku muškarac nehotice daje ženi do znanja da je ona centar njegova svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena stoji u tišini također. Osjeća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku.

e1

Kada muškarac zagrli ženu, ona osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti. Taj krug ljubavi je miran i udoban. Od te tihe nježnosti ona se topi poput kockice šećera u šalici čaja. Tko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Što osjeća? Tko je ona u ovom trenutku?

e

Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca... Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od vanjskog svijeta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvjesno traži, što čeka i čemu se nada,...

e3

I poljubac je čaroban trenutak između dvoje ljudi, a on može biti još posebniji uz 3 trika savršenog poljupca koja će rasplamsati sva osjetila.

Slike koje pokazuju kako izgleda dugotrajna veza danas

Ne propustite