VIDITE LI SAD OVO?! Vranješeva nova slika izazvala lavinu komentara zbog Karleuše, a onda je on napravio ŠOK POTEZ! (FOTO)

Show
VIDITE LI SAD OVO?! Vranješeva nova slika izazvala lavinu komentara zbog Karleuše, a onda je on napravio ŠOK POTEZ! (FOTO)
.

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ našao se u centru medijske pažnje nakon što je u javnost procurio njegov e ksplicitni video na kom se, navodno, nalazi obn ažena Jelena Karleuša. 

t5

Jelena je cijelu aferu demantovala, navodeći da je riječ o montiranim fotografijama iza koje stoji cijela organizacija. Ognjen se zbog poslovnih obaeza prema klubu trenutno nalazi u Belgiji, dok je Jelena Karleuša otišla u Kinu kod supruga Duška Tošića sa kojim je juče proslavila rođendan.

t

Jelena je postala aktivna na Insatgramu, čime poručuje da je prevazišla cijelu stvar koja drma javnost već danima, a prije nekoliko sati i Ognjen je objavio fotografiju.

g

Nakon što se podigla prašina oko afere, Vranješ je privukao veliku pažnju, te je njegova nova objava izazvala veliki broj komentara koji su se uglavnom ticali Jelene Karleuše, ali Ognjen je preuzeo stvar u svoje ruke.

gh

Naime, fudbaler je malo po objavljivanju fotografije sa treninga zabranio komentare, te tako njegovi pratioci samo mogu da lajkuju ovu objavu. Očigledno mu smetaju negativni komentari na račun cijele situacije.

o
Podsjetimo, za ponedjeljak je zakazano snimanje "Zvezda Granda" na kom bi JK trebala da se pojavi. To će biti njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon afere.

 

Ne propustite