ONI važe na najstrastvenije horoskopske znakove, jeste li vi među njima?

Horoskop
ONI važe na najstrastvenije horoskopske znakove, jeste li vi među njima?
.

Ljudi se razlikuju po mnogim karakteristikama, a među njima je i ljubav i strast. Neki vole da pokazuju svoje emocije i bitan im je fizički kontakt dok nekima to i nije najvažnija stvar. Zvijezde kažu da to ima veze sa mjesecom u kojim su rođeni. Ova tri horoskopska znaka glase za najstrastvenije ljubavnike u zodijaku:
Ovan

Ovaj znak posjeduje ogromnu energiju, a strast kod Ovna je kao vatromet. Želite li kod njega upaliti iskru, koja vodi eksploziji emocija, morate mu biti zanimljivi, sama privlačnost nije dovoljna jer vole izazov. Upusti li se u vezu s nekime tko nije toliko raspoložen za izazove kao on, Ovnu će nakon nekog vremena takav partner dosaditi.


Lav

Za Lava kažu da je zvijer u krevetu, toliko strastven da iskre frcaju na sve strane. Ipak u isto vrijeme je vrlo nježan i pažljiv. Lav je sklon dominaciji u svim aspektima života, pa je takav i tijekom vođenja ljubavi. Voli da mu partner ispunjava  želje, ali spreman je uzvratiti istom mjerom.

Škorpion

Najstrastveniji znak zodijaka definitivno je Škorpion. Za ovaj znak kažu kako je nevjerojatno dobar ljubavnik.  Voli otkrivati i osvajati pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se "nude na pladnju".

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubit će se duboko i iskreno.

horoskop-znakovi-zodijaka-4ad26c2c9aa68a0c5260254993004169-view-article-new

Ne propustite