OVOME SE NIJE NADALA: Lepa Brena otputovala u Australiju na nastup, a ono što je tamo dočekalo ostavilo je mnoge bez teksta

Show
OVOME SE NIJE NADALA: Lepa Brena otputovala u Australiju na nastup, a ono što je tamo dočekalo ostavilo je mnoge bez teksta
.

Gdje god da dođe, Lepa Brena nailazi na ljude koje je vole i koji se trude da joj to pokažu na sve moguće načine. Ljubav koju fanovi osjećaju prema njoj, pokazali su i poslije fenomenalnog koncerta u Australiji, gdje ju je dočekalo specijalno iznenađenje od obožavatelja – toblerone, ali s njenim imenom! Ovo je samo jedan od maštovitih poklona Breninih fanova u ovom dijelu Australije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja tobleroneeeee????‍♀️????Mili hvala????❤️????????

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


 Trenutno smo sa cijelim bendom Stefan i ja na turneji po Australiji, gdje nam su nam se pridružili Boba i Viktor. Radimo koncerte u Pertu, Melburnu, Brizbanu i Sidneyu. Mnogo smo sretni i mi i organizatori i zahvaljujem se publici u Australiji na povjerenju, ljubavi i podršci koje među nama traje evo svih ovih 35 godina – izjavila je Brena.

Ovo nije prvi put da Lepu Brenu dočekuju unikatni pokloni. Zbog dugogodišnje karijere, fenomenalnih pjesama, ali i odličnog odnosa sa svojom publikom, Lepa Brena je svugdje omiljena, a pokloni su nerijetko stizali i na kućnu adresu.

Ne propustite