Pogledajte kako se Pernar posvađao s djecom poginulih srpskih boraca (VIDEO)

Aktuelno
Pogledajte kako se Pernar posvađao s djecom poginulih srpskih boraca (VIDEO)
.

Ivan Pernar održao je tribinu u Bijeljini u BiH, a tamo se posvađao s djecom poginulih boraca Republike Srpske. Pernar je ranije govorio kako je Republika Srpska stvorena na protjerivanju Hrvata iz bosanske Posavine, a upravo se na tu temu svelo Pernarovo gostovanje. Njegovo gostovanje prenijela je Alternativna televizija.

Jedan od prisutnih u publici, Branislav Šušljak, Pernara je podsjetio na to što je govorio o stvaranju Republike Srpske.

"Ja ću vas pitati pitanje da budete sami sebi iskreni. Zašto je 150.000 sarajevskih Srba napustilo svoje domove?" pitao ga je Pernar.

"Ja ću vas pitati zašto je stotine hiljada Srba prognano s područja Hrvatske? Spominjete Radovana Karadžića i Ratka Mladića, jeste li spomenuli Franju Tuđmana kada je rekao da će Srbi biti statistička greška i da će nestati s područja Hrvatske? To niste spomenuli", pitao ga je muškarac.

"Je li Hrvatska genocidna tvorevina nastala na ubojstvu i klanju toliko tisuća Srba iz Hrvatske i je li posljednji rat bio vođen idejom o NDH?" pitao ga je muškarac, prenosi Index.

"Kada bi jedan Srbin rekao da je Hrvatska genocidna i da dođe u Zagreb, Split, Rijeku, kako bi prošao?" rekao je muškarac koji je pozvao prisutne da napuste predavanje.

"Vi ste neinformirani i ne znate tko je Ivan Pernar", dobacio mu je netko. Muškarac je izašao, a za njim je otišlo nekoliko ljudi.

"Legitimno je pravo svakog čovjeka da izrazi nezadovoljstvo", rekao je Pernar.

Ne propustite