ŽENE MASOVNO POČELE DA TRLJAJU PASTU ZA ZUBE NA GRUDI DA BI IM BILE VEĆE: Sada je ljekar otkrio koliko to POMAŽE!

Moda i ljepota
ŽENE MASOVNO POČELE DA TRLJAJU PASTU ZA ZUBE NA GRUDI DA BI IM BILE VEĆE: Sada je ljekar otkrio koliko to POMAŽE!
.

Većina žena je svjesna toga kako izgledaju njihove grudi, zbog čega ponekad osjećaju manjak samopouzdanja.

Da bi bile zadovoljnije veličinom svojih grudi, žene istražuju prirodne načine kako da im promijene oblik, a ovaj bizarni trend je samo podsjetnik da ne treba probati sve što se pojavi na Internetu.

grudi1

Radi se o tome da žene utrljavaju vazelin i pastu za zube na svoje bradavice. Prema vlogeru "Naturalbeauty556", ovo može poboljšati "čvrstoću i veličinu grudi". Video u kome vloger objašnjava kako se i zašto ovo radi je pogledalo na milione žena.

A sada je stručnjak, doktor Cristopher Ingelfeild je otkrio da se ovaj trik nema smisla.

grudi-n

''Žene u nezadovoljstvu veličinom grudi prijegavaju "bizarnim čudesima" kako bi ih povećale. Nažalost, kao i puno smjernica na Internetu, metoda vazelina i paste za zube u povećanju grudi su lažne vijesti i čista online pokvarenost. Vaše grudi mogu završiti sa svježim mirisom mente, ali je malo vjerovatno da će doći do nekog porasta'', rekao je ovaj ljekar.

pasta

Također doktor navodi da su hirurške procedure jedini način da se postignu zapaženi rezultati povećanja grudi, jer kada se radi o estetskim operacijama, mogućnosti su brojne.

''Neke žene će se opredijeliti za tradicionalne implante, koji se koriste za dodavanje zapremine dojkama kako bi povećale ukupnu veličinu. Neke žene će ih samo podići, bez ikakvih implanata. Ipak, ono što ne preporučujem, je da pokušate da postignete isti efekat kombinovanjem sastojaka sa Interneta'', zaključio je.

NAJBOLJI LIJEK ZA NESANICU: Popijte OVAJ SOK I SPAVAT ĆETE KAO BEBA, a ujutro ćete biti puni energije!

Ne propustite