Jelenina majka javno čestitala Dušku Tošiću rođendan, evo šta mu je sve poželjela, NIKO OVO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Show
Jelenina majka javno čestitala Dušku Tošiću rođendan, evo šta mu je sve poželjela, NIKO OVO NIJE OČEKIVAO (FOTO)
.

Duško Tošić danas proslavlja 34. rođendan u dalekoj Kini, gdje boravi zbog poslovnog angažmana, a tamo su mu se prije nekoliko dana pridružile supruga Jelena Karleuša sa kćerkama Atinom i Nikom, pa rođendan slave u porodičnoj atmosferi, svi na okupu.

 fg
Jelena je danas poslije višednevne pauze koja je nastala nakon skandala oko navodne afere nje i Ognjena Vranješa, objavila sliku na kojoj su ona i Duško, ali i jednu porodičnu, na kojoj su sa kćerkama.

Sva u cvrenom, Karleuša je zablistala zajedno sa suprugom, a rođendan je Dušku čestitala i Jelenina majka, Divna Karleuša.

- Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovjek, genijalan sportista, nježan otac i muž, sjajan zet... Srećno još 100 godina! - napisala je Divna na Instagramu uz njihovu porodičnu sliku.

a

Podsjetimo, priče da se Jelena i Duško navodno razvode počele su 7. januara, a potom su usljedile objave o navodnoj aferi Jelene i Ognjena Vranješa. I Duško i Jelena su demantovali ove priče, a potom je 15. januara Karleuša sa kćerkama stigla u Kinu kod supruga, gdje se i dalje nalazi.

a1

Ne propustite