Ukoliko niste rođeni u ovom znaku, ne nadajte se bogatstvu! Ali ukoliko jeste, smiješi vam se blistava budućnost!

Horoskop
Ukoliko niste rođeni u ovom znaku, ne nadajte se bogatstvu! Ali ukoliko jeste, smiješi vam se blistava budućnost!
.
Osobe rođene u znaku Vodolije, uglavnom izrastu u bogate, pa i poznate ljude, kazali su naučnici. Oni su nasumično pretraživali lica iz svijeta slavnih bez obzira na to odakle potiču, koja im je boja kože, čime se bave... i naišli su na neobičan rezultat. Niko nije najsigurniji zašto, ali među 100, 200 pa i 300 ispitanika, najviše je bilo Vodolija.
Prema članku iz Vice Broadly-a, u ovom horoskopskom znaku rađaju se ljudi koji su veliki mislioci, a koji su ujedno i jedinstveni i spremni na izazov. Šta više, Vodolije su spremne na mnogo šta. Za vodolije važi da su posebne po mnogo čemu. Oni dobro znaju 'pročitati' osobe te imaju jasne ciljeve i vizije.
 

Kada su u pitanju poznati koji su rođeni u ovome znaku tu su: Opra Vinfri, Dženifer Aniston, Ešton Kučer, Bob Marli, pa i Ruzvelt, nekadašnji predsednik Amerike. Domaće poznate Vodolije su Branka Katić, Radmila Savićević, Vlade Divac, Isidora Sekulić...

1741139-untitled1-ls

Da horoskop može mnogo šta da "nametne" jednom čoveku, dokazuje i istraživanje koje je pokazalo da Ovnovi, rođeni između 21. marta i 19. aprila, imaju takav temperament da ih migrene muče redovno, kao i insomnija.

 

 

Ne propustite