DRAMA SE NASTAVLJA: Duško ovo rekao Jeleni, a Vranješ izjavio da ne bi dozvolio da je ko povrijedi

Show
DRAMA SE NASTAVLJA: Duško ovo rekao Jeleni, a Vranješ izjavio da ne bi dozvolio da je ko povrijedi
.

Jelena Karleuša, glavna tema regionalnih medija,  povjerila se Ognjenu Vranješu da joj je suprug Duško Tošić svašta rekao zbog afere s njegovom kolegom. Pop diva je u jednoj prepisci s fudbalerom Anderlehta, s kojim se tajno viđala čak dvije godine, pominjala planove za njihovu zajedničku budućnost, ali je i naglasila da će im biti teško zbog njenog muža.

 - Dobro, nećemo onda više pričati o tome. Bićemo kao do sada, pa dokad bude trajalo - napisao je Vranješ Karleuši, zbog čega se ona uvrijedila.

- Nisam ni mislila da ćeš da kažeš da ću živjeti sa tobom - odgovorila mu je pjevačica.

Ognjen ju je potom podsjetio da mu se ona ranije žalila da joj je Duško rekao da nije svjesna šta je čeka zbog njega i da mora da se čuva.

1733305-screenshot-54-ff


- Pa šta da ti kažem kad ti pričaš da jee on to rekao? - rekao je fudbaler, što je JK i potvrdila.

- Pa tako je rekao - kazala mu je Jelena.

Vranješ se očigledno iznervirao zbog Tošićevih riječi, pa je obećao tadašnjoj ljubavnici da će stati u njenu zaštitu i postaviti svoja leđa ukoliko dođe do problema.

- I ti misliš da bih ja pustio da te on povredi? - upitao je Vranješ Karleušu, što je nju veoma dirnulo, pa mu je, po ko zna koji put izjavila ljubav.

Što se tiče Duškove reakcije, on je zasad, kako kažu ljudi iz njihovog okruženja, oprostio svojoj supruzi prevaru, pa javno kači zajedničke fotografije na Instagram. Šta se zapravo događa među njima između četiri zida, znaju samo njih dvoje.

 

Ne propustite