NESIGURNA U SEBE: Hana Hadžiavdagić otkrila kako se bori sa manjkom samopouzdanja i rekla kako se i najljepšima to događa

Moda i ljepota
NESIGURNA U SEBE: Hana Hadžiavdagić otkrila kako se bori sa manjkom samopouzdanja i rekla kako se i najljepšima to događa
.

Manjak samopouzdanja je sasvim normalna pojava u svijetu gdje su putem društvenih medija nametnuti kriteriji ljepote. Međutim, čak i poznate ličnosti za koje nikada ne biste pomislili da su nesigurni u sebe, bore se sa manjkom samopouzdanja. Jedna od takvih je i Hana Hadžiavdagić. Na svom Instagram profilu uz fotografiju, ona je pokazala kako se nosi s takvim stanjem i kako u tim momentima izgleda. Ono što joj pomaže da se vrati na staro, svakako je crveni ruž.

-Crveni ruž preživio je povijest dugu sedam tisuća godina, a i danas je sinonim za strast i ljubav. Ja ga ponekad stavim u trenucima kada imam manjak samopouzdanja (što je rijetkost, ali dešava se i najljepšima), ali uz crveno dan ne može završiti loše- napisala je Hana.

untitled

Hana Hadžiavdagić-Tabaković je bosanskohercegovačka novinarka, voditeljka, preduzetnica i jedna od najpopularnijih ličnosti na društvenim mrežama. Rođena je 01. novembra 1984. godine u Sarajevu. Od 2011. godine je u braku s Tarikom Tabakovićem. Živi u Zagrebu.

 

Ne propustite