SADA SE SVE SAZNALO, LUKA JE PRIJE BRAKA ISPLANIRAO DA NATAŠI ODUZME SVE:" To je ispod svakog nivoa jednog čovjeka"

Show
SADA SE SVE SAZNALO, LUKA JE PRIJE BRAKA ISPLANIRAO DA NATAŠI ODUZME SVE:" To je ispod svakog nivoa jednog čovjeka"
.

Stevan Jakovljević tvrdi da je bivši košarkaš čuvao račune iz restorana i svega onoga što je plaćao dok je bio s Natašom jer je imao za cilj da se razvede i uzme joj dio imovine.

Luka Lazukić smišljeno je ušao u brak s Natašom Bekvalac kako bi joj oteo deo imovine, kaže za Kurir advokat Stevan Jakovljević.

natasa

- Definitivno je čovjek u brak ušao sa zadatkom da supruzi otme imovinu. To su oni muškarci što se udaju i hoće da otmu sve. Nije to bila iskrena veza, niti bilo šta što ima veze s brakom.Čovjek se već pripremao na sve to, ali loše se pripremao - kaže Jakovljević i nastavlja:

- To je ispod svakog nivoa jednog čovjeka. Više liči da mu je žena davala novac jer neko ko toliko voli da skuplja te račune, ne skuplja to zbog svojih para nego kako bi kasnije dokazao da je novac njegov. Ne znam ko ga uči da na takav način nešto može da uradi. Zamislite koja je to hrpa dokumenata, imajući u vidu da imate cijeđene sokove od po 200 dinara, a da pritom tražite 20 miliona dinara. Kolika je to dokumentacija koja mora sudu da se dostavi? Nema šanse da može da dobije bilo šta što je tražio - kaže Jakovljević.

natasa-bekvalac-luka-lazukic-foto-nkostic-svet-630x380

Stevan se tokom svog tridesetogodišnjeg rada u advokaturi nikada nije susreo sa ovakvim slučajem.

natasa-0

- Ovo prvi put vidim, ma nisam ni čuo da neko može da pokrene ovakav slučaj. Radio sam na raznim slučajevima kada su teški odnosi u pitanju, ali ovako nešto prvi put vidim. Sramota me je što sam muško s takvim što se kaže momcima - završava advokat.

 Luka Lazukić je u tužbi za razvod braka podnio odštetni zahtjev na 20 miliona dinara.

natasa-620x350

On je kao dokaz da je trošio pare na svoju ženu priložio račune iz restorana, i to da je platio dvije pizze, dvije rakije, caciki salatu, grčku pitu, dva jogurta. Dostavio je i fakturu za avio-karte do Atine, kupovinu uređaja za električnu naplatu putarine, ali i za štekere i pet sijalica od po 40 dinara za Natašin stan na Dedinju. Tvrdi i da je ulagao u njen salaš u Čeneju.

Ne propustite