KOMŠIJE OGNJENA VRANJEŠA SVE ZNAJU I ODLUČILI SU PROGOVORITI: "Ovdje često dolazi, a kad dođe..."

Aktuelno
KOMŠIJE OGNJENA VRANJEŠA SVE ZNAJU I ODLUČILI SU PROGOVORITI: "Ovdje često dolazi, a kad dođe..."
.

Ne smiruju se tenzije između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše nakon što su eksplicitne fotografije pjevačice preplavine internet.

Međutim stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, pričaju sve najljepše o Ognjenu fudbaleru belgijskog Anderlehta te njegovom bratu Stojanu i ocu Željku, koji su takođe ispisali stranicu novije fudbalske istorije Banjaluke.

vranjes-i-jelena

Ognjen Vranješ, reprezentativac BiH koji je karijeru započeo u banjalučkom “Borcu”, gdje su igrali njegovi brat i otac, postao je nezaobilazan u komentarima svojih komšija i sugrađana. To je uslijedilo nakon medijske eksplozije u kojoj se iznenada našao zajedno sa folk pjevačicom Jelenom Karleušom.

"Ognjen je vrijedan i lijepo vaspitan. On je odrastao u Banjaluci, u naselju Starčevica gdje imaju stan, ali u Karanovac često dolazi, uvijek pozdravi, javi se. Doduše, najviše je na njihovom porodičnom imanju Ognjenov otac Željko koji tu uvijek nešto radi, zida, kosi, čisti, a sinovi finasiraju", kazali su njihovi rođaci i prve komšije. Nisu htjeli više ništa da komentarišu za razliku od Jovanke Pavlović i Slavka Pantelića koji su bili mnogo pričljiviji.

1

Foto: Blic.rs

"Naravno, čitam i slušam šta se piše i govori o Ognjenu, o Karleuši i koječemu. Mi imamo mnogo razloga da hvalimo svoga komšiju, a Karleuša nas ne interesuje, ona nije tema za nas jer imamo preča posla", kazao je Pantelić. On priča da je odgledao mnogo utakmica trojice Vranješa, Ognjena, Stojana i Željka.

"Svi mi u Karanovcu volimo fudbal i uvijek želimo biti pobjednici. Ovde su ljudi gorštaci, takav je naš duh", dodao je Slavko Pantelić. U dvije kafane, pored mosta preko Vrbasa u Karanovcu, medijsko dovođenje u vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše takođe je veoma aktuelno.

vranjes-i-jelena2

"To je sve zavejra, Ognjen je uspješan fudbaler, a sada njemu neko smješta Karleušu da mu napakosti. U to upošte ne vjerujemo jer ona nije vrijedna da ima takvoga mladića niti je njemu stalo do Jelene. To je Ognjenu upakovano politički, inače zašto bi se on bavio Jelenom Karleušom", raspričao se jedan od sagovornika u kafani pored mosta izbjegavajući da kaže svoje ime i prezime.

Željko Šukalo godinama poznaje Vranješe.

2

Foto: Blic.rs

"Nekada sam igrao fudbal ali sam karijeru rano prekinuo zbog povrede. Stojan je, po mojim mjerilima bio bolji fudbaler od Ognjena ali je mlađi Željkov sin napravio bolju karijeru. I Željko je bio član zlatne generacije “Borca” koja je osvojila Kup bivše Jugoslavije pobijedivši “Crvenu zvezdu” u Beogradu", raspričao se Šukalo o sportskoj strani Ognjena Vranješa te njegovog brata i oca. Na pitanje, kako komentariše dovođenje u vezu Ognjena i Karleuše te navodnu SMS prepisku objavljenu u štampi, Šukalo nudi odgovor sličan većini sagovornika u Karanovcu.

jelenai-vranjes

"Svako ima pravo da misli i radi šta hoće, zavisno od interesovanja. To je moj odgovor na primjedbe o njegovim tetovažama zbog kojih se u Sarajevu digla velika prašina. E, u Beogradu je opet hit Karleuša ali to mene ne zanima niti želim da procjenjujem šta je istina, šta laž, jeste ili nije. Mene i mnoge Ognjenove komšije interesuje fudbal i ništa drugo", kategoričan je Željko Šukalo.

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite